fredag 19 juni 2009

Trevlig midsommar.....


vill jag önskar er all goa vänner. Hoppas solen skiner över er denna helg. Tusen tack än en gång för all uppmuntrande kommentarer. Kom hem igår och var helt slut efter resan hem på 9 mil sittande i bil. Blev vila direkt och lite mat och tv tittande....har inte sett på tv under lass tiden som man vet inte vad som har hänt. Har sovit väldigt bra i natt...bästa natten hitills och det var väl för att man sov i sin egen säng. Vaknade bara vid halv tre så sambon gick upp och gav mig värktabletter, sov sedan till 8 så nu känner man sig ganska bra. Nu mitt på dagen kommer svärföräldrarna att komma och äta lite midsommarmat med oss......de skulle komma under förutsättning om att jag inte gjorde någonting....få se om det går, men sambon ställer ju på 100% så det kommer att gå bra. Känner mig nästan tröttare nu än när jag var på lass med det är väl för att man kopplar av, så helgen kommer att bli mycket vila och slötittande på TV. Kommer att gå in på era bloggar och läsa och kommentera under helgen, tar några i taget i den takt jag orkar.
Ha de gott all goa vänner och TREVLIG MIDSOMMAR på er, och glöm inte 7 blommor under kudden.

8 kommentarer:

 1. Hejsvejs..här hamnade jag på en jättemysig blogg ju!!
  Vad trist du råkat ut för ..så jobbigt!!
  Hoppas du blir bättre snart!!
  ~~♥ TREVLIG MIDSOMMAR♥~~
  önskar
  ~~♥Mamma Millan♥~~
  ~~~¨♥♥♥¨~~~

  SvaraRadera
 2. Låter skönt med att bara få ta dagen som den kommer med att vila ut .Det kan du behöva nu .Man sover aldrig riktigt på lasarett , ligger typ på halv dvala .De många gånger jag opererat mig så har man alltid fått legat med 3 till .som snarkat :) Så man fått ringa efter hörselproppar .Här är det regn i luften .Hoppas det skiner upp .vi ska vara i stugan idag med släkt & vänner .
  Önskar er en riktigt skön Midsommar
  Kram Ewa

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt att du fått sovit-9 mi i bil-ja det kan jag tro var en pärs för dig-nu blir det bara bättre!!
  Kl.14.00 ska vi börja fira midsomar!
  Ha de gott,
  kram Anne-Lee

  SvaraRadera
 4. Hejsan vännen.Vad jobbigt att åka 9 mil.Skönt att du har kunnat sovit ganska bra.Jag tycker att man blir tröttare när man kommer hem.På sjukhus behöver man ju ingenting göra.När göra som man är van vid. man kommer hem slappnar man av men visst är det svårt att inte få fara runt som man är van vid.Ha nu en mysig och trevlig midsommar.Var rädd om dej och krya på dej kramiz ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 5. Ta det nu bara lugnt och vila upp dig ordentligt, inte dumt att få bli ompysslad. Önskar dig och de dina en riktigt härlig GLAD MIDSOMMAR!
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 6. Jag önskar dig en glad midsommar.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att du känner dej bättre när du kommit hem och blivit ompysslad. Fortsätt njuta av uppassningen. En fortsatt trevlig helg önskas.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 8. Ha en riktigt bra midsommar. Hälsa sambon som pysslar om dej!
  Kram/Åsa

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt