torsdag 17 december 2009

Äntligen vinterväder......

Godmorgon alla goa vänner så här klockan 06.15, måste upp tidigt för att hinna med ett inlägg. Har inte haft tid med bloggen på ett tag, eftersom tiden rinner iväg så fort nu....eller om man gör mer än vad dygnet timmar räcker till.....vem vet.
Äntligen har vi fått vinterväder och det är så vackert ute nu, när snön ligger vit på alla grenar och solen strålar så snön gnistrar i ljuset.....ett riktigt vykortsväder. Nu har den rätta julstämningen infunnit sig i och med snön. Går fortfarande omkring med snuva och halsont till och från.... är tydligen svårt att bli riktigt bra, men man får vara glad så länge man inte får influensan.

I helgen var vi iväg och handlade de mesta av julklapparna och julmaten....skönt att lite har blivit avklarat.....så i helgen blir det sista som skall handlas i julklappsväg. Skall på söndag göra knäck med apelsinsmak...tänkte testa att tillsätta lite outspädd apelsinjuice i knäcksmeten för att få lite mer julsmak....vet inte hur det smakar eller blir så det blir en liten test.

Vann dessa fina hjärtan hos goa Christa och Pia i deras tävling.......tusen tack för en trevlig tävling och den fina vinsten.

Detta fina armband har jag köpt av Annie med butiken Annalunda ting.....är så vackert armband.
Obs! bilden är lånad fr butiken.


Så här ser det ut på framsidan vid brunnen nu som har en grön ljusslinga runt om brunnen.....








En lite motorcykeltomte pryder väggen vid ingången.......





Ljuslyktorna har blivit nästan översnöade..........





Här lyser det runt omkring dammen och i bakgrunden kan man se lusthuset som även har
en del ljusstakar i fönstret..............






Här ser man de bättre,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,







I morgon bitti åker vi till Täby med min sambos jobb som bjuder anställda och respektive på julbordshow med ABBA Super Tribute och med hotell övernattning. De brukar alltid vara så generösa att bjuda både anställda och respektive varje år........det är lite annat än vad min kommun skulle göra.



Skall nu göra mig i ordning för att jag skall åka in till Uppsala och tandläkaren för behandling.....inte roligt, men måste göras.




Tusen tack för alla goa kommentarer jag får. Vill önska er alla en härlig adventshelg.





16 kommentarer:

  1. Gomorron!Ja nu har allt den rätta julstämmningen kommit.Jag dras oxå me en himla hosta.tråkigt att det inte kan ge sig.Har bara några klappar kvar att hanla.Grattis till vinsten hos Christa &Pia.Dom har jubara så himla mycket fint.Jag har oxå handlat Det armbandet med med texten lycka.Vad skoj och mysigt att bo på hotell.Vad skönt nu innan jul .Ha en bra torsdag och lycka till hos tandis.Ha det gott vännen Vinterkram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Hej Britt!
    Va´ tråkigt att du är fortfarande sjuk!! :(
    Det armbandet tycker jag om!
    Vintervädret säger du? Nu har vi storm ;) Det blåser kraftig och snöar! Men det är bra så länge det inte leder till strömavbrott osv :D
    Ha det gott!
    kram Olg@

    SvaraRadera
  3. hej Britt!

    Ja visst är det skönt att snön äntligen är här!
    och vad roligt med ABBA!

    Ha en fin helg!
    Kram Annica.

    SvaraRadera
  4. Det låter spännande att ha apelsinsmak på glöggen. Vilken fin upplyst trädgård du har.
    Lycka till hos tandis, Camilla

    SvaraRadera
  5. Hej Britt!

    Så fina bilder du visar. Bara in en snabbis och önskar dig en fin vecka som snart är slut :o(. Tiden går fort och speciellt NU tycker jag....
    Vill också höra om korten har kommit fram som dom ska och om du är nöjd?

    Kramar & Tankar

    Måd

    SvaraRadera
  6. Hej du, grattis till den fina vinsten. Jag blir inte heller av med slemhostan, dom kallar den visst 8 veckors hosta. Ha en trevlig helg. Kram Katarina.

    SvaraRadera
  7. Hej Britt!
    Roligt att ni också fått snö på östra sidan. Tror att ni fått mer denna gången. Men vi har fått kylan hit. Håller mej inne. Har bakat bondkakor, kolasnitt och chokladsnittar idag. Sedan var jag helt slut och fick vila lite innan jag skulle laga middag.
    Vilka vackra vinterbilder från din trädgård!!!!
    Hoppas resan till Täby blir rolig.
    Ha det gott.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  8. Hej min söta Britt , vad trevligt det l¨ter med julbordsshow hoppas du/ni får det jätte trevligt, ja här har det oxå kommit en hel del snö o kallt brr... det blåser genom märg o ben -ändå har jag ju fjället som läar åt mej men . Kramar på dej //STINA

    SvaraRadera
  9. Hej! Å du har fått vinsten. Tur att du gillade dom fast vi tabbade oss lite med den här vinsten! Förlåt. Fina bilder Britt så mysigt det ser ut ! ha en bra kväll kram

    SvaraRadera
  10. Belysning och snö är en härlig kombination*L*
    annbritt

    SvaraRadera
  11. Tråkigt med hostan och den onda halsen .men så fint ni har det på tomten
    Nu blir det lite glögg och tv med Ernst
    Kram Ewa

    SvaraRadera
  12. Vad mysigt det ser ut på gården!
    Blir hemtrevligt även ute med alla ljus som glimmar.

    Hoppas att Abbashowen var bra och att ni fick njuta!
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  13. Hej Britt! Så fint du har gjort utomhus...det lyser så vackert och inbjudande. Låter jättegott med apelsinsmak i knäcken!
    Önskar dig en riktigt God Jul!

    Kram Helena

    SvaraRadera
  14. Grattis till vinsten.

    Jag önskar dig en God Jul
    och ett Gott Nytt År
    Julkram

    SvaraRadera
  15. hej vännen
    så vackra bilder...kikar in för att önska dig en riktig skön jul
    kram pia

    SvaraRadera
  16. Hej Vännen! tack snälla ja den är fin vinsten o nu väntar jag på den ivrigt. Torgvantar är populära hihi men har inte hunnit göra åt mig själv ännu. Nej man har inte tid nu så mycket ska också ta en paus snart från hela bloggen. Det är så bra det kan vara just nu. Hoppas du också mår bra vi får höras mera, blir nog inte så mycket bloggande mera då jag leker mycket med grafik just nu. Ha det bra kram

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt