måndag 8 februari 2010

En mixblandning.............av veckan som gått!!!!

Hej alla goa vänner. Hoppas det är bra med er alla. Blev längre uppehåll än vad jag räknat med. Mitt trådlösa internet fungerar igen, men datorn är lite seg...får väl rensa den, så den fungerar bättre. Har även börjat jobba på mitt jobb inom vården igen, så jag har haft dåligt med tid och ork framför datorn. Är ledig idag men då skall man hinna med allt annat som man vill ha gjort. Känner ni igen er.........
Solen strålar så underbart idag igen, var lika fint igår. Dröjer väl inte länge till innan man kan känna att solen värmer när man är ute. Vilken härlig tid vi har framför oss, känns mycket lättare att vara ute och promenera nu när solen börjar titta fram. Vi är ett gäng på jobbet som tävlar och går med stegräknare, och vad många steg man går egentligen under en dag, har inte tänkt på det tidigare föränn nu när man ser registreringen. I torsdags hade jag toppen på 12.345 steg, inte undra på att jag kände mig trött i benen hihihi.

Fick denna vackra tulpanbukett av min sambo i fredags, och många av tulpanerna var det dubbla knoppar.
I fredags när jag var till Uppsala och jobbade slank jag in på Cervera och fick tag på den vita koppen som jag visade i förra inlägget. Fanns bara en kvar, men det var samma pris på Cervera som på Kerstin Tillbergs egna webshop. Var lika fin i verkligheten som på bilden.

Här ser man en duk som jag har på rumsbordet som jag broderat för flera år sedan och det är vackra löjtnanshjärtan som pryder duken. Kände för att göra rummet lite mer vårlikt nu.


Även den vackra blomsterkransen som jag köpte i Eskilstuna har fått komma fram och pryder nu väggen intill kakelugnen.



Så här vackert lyste solen igår....och vad mycket snö som fortfarande ligger både på tak och räcken. Man blir nästan rädd när det ligger så mycket snö på taken, man kan ju undra hur mycket snö taken håller för..................






Här brukar jag sitta och lapa sol intill husväggen i början av mars, och det är så underbart att sitta där med gott kaffe och bara njuta.........längtar redan.





Skall nu ta och skruva ihop en säng som vi köpte i lördags som vi skall ha som extra säng i gästrummet, bild kommer senare.
Vill även önska min dotter Madeléne lycka till med sin 3 åriga utbildning till Florist som hon börjar idag. Kan blir tufft med två små barn, men det klarar du med glans. Lycka till gumman!!!
Vi syns på fredag.
Vill ni önska henne lycka till så kommer ni till hennes blogg om ni trycker här.
Vill även tacka för alla goa kommentare som ni lämnar, fast jag haft svårt att titta tillbaka till er.
Kommer att besöka er så fort som möjligt när jag har en ledig tid, jag glömmer inte bort er.



Önskar er alla en härlig skön vecka!!!!!!!



21 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder!
    Ja, nu kan man ana att våren vill fram bakom all snö, solen värmer faktistk!
    Ha en fin ledig dag..
    Hälsningar Erica

    SvaraRadera
  2. Hej! Kul att du är tillbaka men som du säger man kan inte hinna och orka allt! Roligt att du vill vara med i urlottningen:)

    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Undra om du kommer ut där i början av mars med din kaffekopp, snön verkar ligga för alltid, känns det som.. Men jag hoppas du snart kan sitta där med koppen i högsta hugg och näsan riktad mot härliga solen..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  4. Vilken spännande utbildning din dotter just börjat på. Blir lite avundsjuk.
    Såg att du hittat en fin krans, här i Eskilstuna, den ser ju riktig ut.
    Är själv hemma idag och ska ju egentligen göra någon nytta men, som vanligt har jag fastnat framför datorn.
    //Camilla

    SvaraRadera
  5. hej vännen
    vackra bilder du bjuder på, trots att man är rätt trött på snön nu =) vilken vacker krans ser äkta ut...och köpt här =)
    önskar dig en skön vecka
    kram pia

    SvaraRadera
  6. Vilken ljuvligt vårlig duk men löjtnantshjärtan! Och så härliga snöbilder, fast jag faktiskt är innerligt trött på snön nu...
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  7. Här blir man alltid sittandes en stund - mycket att se på! Jag minns den vita koppen - den är underbar. Grattis till din dotter som får bli florist!
    Du undrade om vilken klematis som jag trodde var tåligast av de jag hade och det är nog den mörka lila - som en besökare sa var `President´. Den står ganska dränerat och aningens halvskuggigt och tyvärr har jag misshandlat den lite, men glad är den ändå för den kommer varje år med enorm blomning. Enda tipset jag kan ge är nog att skydda dem med löv och granris.

    SvaraRadera
  8. Roligt att du kunnat börja jobba nu. Men du ska väl operera andra knäet också snart. Vad många steg det blev på en dag. Roligt att din dotter börjat läsa. Visst är det tufft att plugga med små barn. Min dotter läser till sjuksköterska nu och hon har 3 barn och det är massor att läsa. Hoppas det går bra för båda två.
    Har full förståelse för att du inte hinner blogga så mycket nu, men du tittar in när du har tid.
    Ha det så gott.
    Kramisar Birgitta

    SvaraRadera
  9. Hej! Underbara bilder du visar och vad fina tulpaner du fått. Jobbar inom vården? ahaa så du har fler jobb hihi aromaboden mm. ja du vännen! Har märkt att du varit borta ett tag. Tack ja det har kommit en hel del såna awarder hihi så tacksam för alla. Hihi ja här är det full rulle och det blir mera. Ja det går bra med jobbet känns kul. tack :-) är glad att du är min bloggvän. HOPPAS jag med, vi måste ses snart. Hörs jobba nu inte ihjäl dig kram

    SvaraRadera
  10. Hej vännen!
    Men grattis till att du kunnat återvända till ditt arbete!!! Oj, ja, då förstår jag att du va trött efter att du gått så långt!! Stegräknare är faktiskt riktigt kul att använda!!

    Hoppas du mår bra annars ?!
    Vilka underbara bilder du tagit. Ser ju ut som vykort!! Härligt =))

    Må gott & va rädd om dig vännen! Jag glömmer inte bort dig.. vet hur det kan vara med strulande dator/internet, trötthet & dåligt med tid... känner igen mig =)) Jag finns kvar här & glömmer inte bort dig heller =) ALDRIG!!!

    Va rädd om dig!
    Kram Tina

    SvaraRadera
  11. Fin kopp det var.
    Lycka till till din dotter - florist ger mycket glädje!
    kram Olg@

    SvaraRadera
  12. Hej Britt.
    Så fin din duk är, jättesöt, vilket jobb.
    Oj så många steg du gått, där ligger jag i lä.
    Vi brukar skotta av våra tak om det blir extra mycket snötyngt på dem, när det är såna där plattare tak, men ni kan ju tänkas ha nog kraftiga takbjälkar?
    Hopas du får en bra vecka.
    Kram Zara.

    SvaraRadera
  13. hej vännen
    ja de är så kul att gjuta madonnorna...kul att du gillar den lite äldre =) de är min favorit oxo. visst får du så gärna beställa en mejla mig din adress bara...så fixar vi de.eller har christa din adress kanske ?
    kram pia

    SvaraRadera
  14. Vilka fina bilder du bjuder på. Här har vi börjat att skotta av en del tak, snön blir ju så mycket tyngre nu när den börjat smälta.
    Både koppen och kransen är så fina. Kransen ser verkligen äkta ut!
    Ha en fortsatt bra vecka! Lycka till med stegräknaren!
    Kram! Märta

    SvaraRadera
  15. Åhhh så underbara bilder!
    Önskar dej en bra fortsättning på veckan!
    Kram Kathrine!

    SvaraRadera
  16. Hej! Tack visst är den väl fin. Tack tack ja det blir lite reklam etiketter och annat ihih. Ja det känns redan bättre men det är nog för medicinen. Hhah nej det är väl inte dåligt att fylla den dagen då blir man dubbelt firad hihih nej skämt å sidå. Ok stressa inte nu. Kram

    SvaraRadera
  17. Vilket fint inlägg du gjort. Roligt att läsa och titta på.
    Det är väl härligt att komma tillbaks till jobbet?
    Du är inte ensam att inte hinna med att blogga och kommentera. Vi har säkert förståelse för varandra. Huvudsaken att vi ger hos till känna ibland.
    Ha det så bra
    Kram Viola

    SvaraRadera
  18. Hej vilken härlig mix du bjuder oss på!
    jag lääängtar så till våren=)
    Jag lägger undan ett ex. av boken åt dig!
    Kram Annica.

    SvaraRadera
  19. Vilka härliga bilder från solen över snön...så vackert....och kransen var ju underbar...och koppen och den vackert broderade duken är ljuvlig...så mycket fint serverat på en gång... bara att njuta av...
    Ha det gott!
    Kram Maud

    SvaraRadera
  20. Härliga bilder! Visst känner man igen det där med ont om tid! Ork också för den delen. Spännande utbildning din dotter börjar på! Det måste vara jätteroligt. Ha en trevlig helg!
    Kram Anki

    SvaraRadera
  21. Hej söta Britt!!
    Tack för alla dina fina hälsningar!!
    Kommentarer & mail.. blir så in i hoppsans glad =D
    Jag vet hur du menar med att det är svårt att få tid & ork att sitta vid datorn!! Ingen fara vännen!! Tror vi alla vet hur det är. Jag finns kvar här & läser dina inlägg när du skrivit. Jag glömmer inte bort dig för att du inte har möjlighet att skriva så ofta!! Nä, jag finns här.
    Du är en allt för värdefull blogg vän för att mista!!!
    Va bara rädd om dig & jag hoppas att operationen ska gå bra för dig vännen!!
    Känns ganska hopplöst att gå & jobba en snabbis, för att sen bli sjukskriven igen.

    Du är verkligen stark du Britt!!!
    Ha en underbar helg!
    Varm kram till dig från lilla mig =)

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt