måndag 22 mars 2010

Lantlig charm.....mm.

Hej! Så var det måndag igen och idag strålar solen så härligt igen. Igår vräkte snön ner, kom säkert 1dm, så snöslungan fick komma ut igen. Man börjar fundera när man ska kunna se sina rabatter, om det finns några knoppar som kommit fram. Får köpa lite vårblommor inne istället, skall försöka komma iväg någon dag. Har börjat utöka träningen med pilatesboll och hantlar nu, måste få igång förbränningen i kroppen nu när man inte kan motionera på samma sätt som innan operationen. Försvinner snön kan man börja ta kortare promenader, men just nu törs jag inte ge mig ut på de snöiga vägarna här omkring.

Boken Lantlig charm som mångar väntar på har jag förbeställt hos Annica med butiken Home no 1, vill inte missa denna.
Det här vackra ägget hittade hos Eva Agnes och bloggen Agnes Shabby Chic och är nu på väg hem till mig. Titta in på henne vackra blogg om ni inte har varit där tidigare. Hittade Eva Agnes blogg genom Fågel Blå´s blogg.
Visst är ägget vackert..........................................
Nu vart det lite pyssel nu på morgonen. Hittade denna ask i helgen, och som jag klädde med tyg fr Panduro för säkert 15 år sedan. Kände att den var lite ute och behövde en total make over.


Här har jag tagit bort allt tyg som satt fast ordentligt..............skrapade sedan rent gammalt lim och dyl.....


Började sedan klä asken med notpapper och limmade sedan fast vackra bilder, och slutligen limmade jag fast en vacker spets tvärs över och 3 torkade rosor fick sätta pricken över iet....



Vad tycks, själv tycker jag att det vart en stor skillnad, känns mera som nutid och shabby chic.....





Har beställt en del från Panduro så det kommer att bli en del pyssel framöver om bara orken finns. Ha de gott så länge och sköt om er!!!!!






16 kommentarer:

  1. Så fin asken blev, det blev mer nutid som du skrev.
    Tålamod vännen det kommer vår alldeles strax.
    Det är nog klokt av dig att inte gå ut så mycket just nu för fy vad halt det är. Längtar som dig efter barmark.
    Ha det gott:)

    SvaraRadera
  2. Vad mycket fint du visar! Hjärtat gav mig inspiration till att tillverka något liknande, får se om tiden räcker till.
    Ha en skön vecka!
    Märta

    SvaraRadera
  3. Tack Britt, för fina ord om mig på din blogg.
    Den gamla asken blev verkligen fin. Spänd på att se vad du tänker göra med det som kommer från panduro.
    Kram Eva Agnes

    SvaraRadera
  4. Det är väl sånt som kallas scrapping? Vår mellandotter sysslar mycket med sånt! Det har jag inte fantasi och konstnärsöga nog för.
    Fortsatt lycka till med tillfrisknandet och träningen!
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  5. Åh vad fin lilla hjärtburken blev.. Och ägget är med jättefint.. jag skall sitta och pyssla med ägg här i veckan när huset är tomt på barn eftersom det är lite överraskning till dem..

    Ha en bra måndagskväll..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  6. Jättefin ..Var får man tag i notpapper?

    kram

    SvaraRadera
  7. Hej! Å så vackert ägg, måste kika in hos henne. Så fint du pysslar vännen, riktigt Shabby chic Britt! WOHOO. Tack för din kommentar om korten, ja nu är det grafik igen hihi. Maila när du hinner dom försvinner ju inte :-). Ja det var väl ett fint paket det där och hon gillade innehållet också :-). Ja det var ett underbart ställe, så skulle man bo. Hhaha nja landat har jag väl kanske men man funderar mycket kring träffen o så! Ha en fin kväll kram

    SvaraRadera
  8. Verkligen fint! Vilken skillnad!
    :)

    SvaraRadera
  9. Asken är jättevacker..åhh vad jag önskar jag också vore pysslig:) Men nu fick jag ju njuta av dina bilder istället!
    Hoppas ditt knä mår lite bättre nu och att du inte har värk.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  10. Hej Britt.
    Förtvivla icket, om dina blomknoppar, jag lovar att de ligger där och myser så skyddat och inbäddat under snön, och när snön väl är borta så vaknar de snabbt till liv.
    Vilken breddgrad bor du på, är det i jämnhöjd med Stockholm, eller?
    Tänk att ni har fått snö igen, såg på tvn att det skulle snöa rejält söderut någonstans. Nu börjar till och med jag, snötuffingen tycka synd om er.
    Jag själv är ju van, och vi har ju också fått snö igen, men så ska det och brukar det ju vara här hos oss, men för er så är det nog jobbigt, och du som ska ut och promenera.
    Men så vacker ägg du har inhandlat.
    Asken blev verkligen jättefin som du moderniserade.
    Jättefin.
    Vad duktig du är som tränar, jag känner mig väldigt lat nu.
    Åker bara någon liten skidtur ibland.
    Lycka till då.
    Ha en fin vecka.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  11. Hej! Nu är jag hemma igen och försöker komma ifatt på bloggen också. Vilken vacker ask du gjort. Vad skönt att du inte gjort dej illa i knäet och att du inte behöver använda kryckorna så mycket nu. Här har det snöat idag också. Blir så trött på vädret och på söndag ska det bli sommartid och man vill ju iaf ha vår då.
    Ha det gott.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  12. hej
    tack vi hade så trevligt =) nu får vi ordna så vi kan träffas oxo =) så fint du fick till hjärtasken...visst är de kul med pyssel..
    kram pia

    SvaraRadera
  13. Härliga saker du shoppat och den boken är nog värd att vänta på..hoppas dagen varit bra, här har det regnat hela dagen ...himla bra för snön, kram

    SvaraRadera
  14. Hej fina Britt ! Jätte söt bidde hjärtat du gjorde om en klar förbättring .Man ändrar smaken med åren . Jag har oxå gjort påskägg som ja ska ge bort vuxna får lavendelpåsar jag sytt o barn får godis o en liten leksak , men mina är nog inte lika fint som de du köpt . Var rädd om dej o halka inte Kramen //STINA

    SvaraRadera
  15. Hej sötis!!!
    Va strkt du jobbar vännen.
    Underbar ask!! Alltid lika kul & givande att titta in hos dig.
    Hoppas du mår bra & att du får en underbar Onsdag!!!
    Varm kram Tina

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt