tisdag 2 mars 2010

Tusen tack..........

alla goa vänner för alla lycka till hälsningar och krya på dej hälsningar både på bloggen och via mail. Ni är bara för gulliga.......vilka vänner man har fått via bloggen, helt otroligt.
Kom hem i fredag mitt på dagen och har mestadels sovit hela helgen. Har nu tagit bort den medicin som jag blir däckad av och tar den bara till natten och känner att jag blir piggare nu. Ska i morgon till sjukgymnasten och tar sedan en sväng upp till mitt jobb som ligger alldeles brevid sjukgymnasten. Min dagliga tur är till postlådan med en kasse hängande på kryckhandtaget.......blir lite som Bambi på hal is när jag går fram, är så rädd att ta ett snedsteg, men jag vill komma ut oxå.
Sitter och läser senaste numret av Drömhem och Trädgård och känner att det är så mycket jag vill ta itu med, och det är ju typiskt när man inte kan göra så mycket just nu, men det blir bättre.
Så här ser benet ut i dagsläget, ser ut som en slalomkurva, eftersom han fick gå igenom ett gammalt snitt. På andra benet syns inte ärret så mycket och har nu gått 8 månader sedan den andra knäprotesop gjordes.
Har köpt en sak på blocket som jag länge har letat efter och i söndagskväll hittade vi den. Sambon skall hämta den idag, så ni får vänta tills nästa inlägg för att se vad det är. Har oxå köpt en sak via Tradera samt genom ett par bloggar som oxå kommer att läggas ut framöver.
Skall nu hålla koll på blocket för att se om vi hittar någon snöslunga, sambon har lessnat på att skotta hela tiden och det förstår jag, samt vi har säkert en halmeter snö på taket som måste ner och sedan skall det bort från gången. Våren var finns du??????????

Ha de gott alla vänner och sköt om er. Vi får tänka positivt att våren snart är här. Nu skall jag fortsätta och titta in till er.


10 kommentarer:

  1. En solig kryapådej hälsning!
    Hoppas att allt fortskrider som planerat... du har ju erfarenhet...
    Kram Maud

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt att du redan är uppe och går! Det måste vara skönt att det är över. Nu går det bara framåt!
    Hoppas att det snart blåser litet vårvindar åt ditt håll!
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  3. Hej Britt! Ja, fantastiskt att du redan är uppe och går...förstår att det är skönt med lite frisk luft också! Ta de iallafall försiktigt i halkan! Och slalomkurvan den är rejäl:) Ha en fin dag.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Ja du är då en riktig kämpe.Är redan ute och går till postlådan.Vad skoj att det går framåt för dej.Måste vara en skön känsla att det är över nu.Vi har en snöslunga det var det bästa Älsklingen har köpt säjer han.Nu blev jag lite nyfiken vad du har hittat men får hålla mej.hihi.Ha det gott vännen och fortsätt krya på dej.Varmkram Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Vad skönt att du verkar må bra och redan är ute går som Bambi på hal is. Se dej för bara! Ska bli roligt att se vad du hittat för fint på nätet. Igår hade vi full vinter och idag har solen kommit åter och värmt oss och det har varit takdropp och snöras! Skönt.
    Var rädd om dej nu vännen.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  6. Akta så du inte halkar när du är ute på kryckor..

    Våren har hamnat här nere i Blekinge.. Idag hade vi 4 plusgrader och strålande sol.. Härligt!!

    Ta det nu lugnt med ditt knä..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  7. hej Britt!!! Ojoj här har jag missat alltihop ser jag .... krya på dig vännen!!! Och ja en mil från oss har vi högsta snödjup i sverige fy tusan det tar aldrig slut detta snöande!!!
    Kram Annica.

    SvaraRadera
  8. En krya på dig hälsning från mig! Jag hoppas att du känner att knäet blir starkare för var dag som går, men var rädd om dig!
    kram! Märta

    SvaraRadera
  9. Heeej underbar Britt!!
    Välkommen hem vännen. Va skönt att du känner dig piggare!! Har tänkt såå mycket på dig & saknat dig!!! Skönt att du är tillbaka!!
    Men du!! Aj.. det ser allt annat än trevligt ut.. ditt ben menar jag!!
    Nu får du vila dig & läka!! Men visst är det väl ALLTID så att när man är sjuk el pga nått annat inte kan göra saker.. då ser man ALLT, även det man aldrig lagt märke till innan, som behövs el man skulle vilja göra.. det är jobbigt!!!
    Va nu rädd om dig & jag ser fram mot att få se vad det är du fyndat!! =)
    Varm kram till dig!!
    Tina

    SvaraRadera
  10. Tack goa du! DU har samma award att hämta inne hos mig men det har du nog sett. Visst är det vår i den awarden hihi. Ja idag har det varit underbart ute. Ska till västerås på fredag på röntgen trodde ju att det var i morgon ahhaha. Å så kul ja det vore kul att ses snart. Det är länge sen sist. Vi får väl hoppas att vi kan vara på nåt vackert ställe, fler är intresserade. Hörs mera kram

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt