söndag 7 juni 2009

Kalasdax..............

Hej alla vänner, hoppas ni hade det bra igår på nationaldagen. Firade ni den dagen, och gjorde ni något speciellet? Själv åkte vi till Märsta möbelaffär som jag skrev igår, och vi hittade en soffa som vi fastnade för. Kanske inte så praktiskt men..... den är en vit Divansoffa i skinn. Den såg så fräsch ut i vitt....fanns i säkert 10 olika färger, men det var den vita jag föll för. Vi ska bestämma oss till i morgon om vi skall ha den.

Åkte sedan och tittade på husbilar i Upplands Väsby, har pratat om att skaffa en framöver om några år, men det finns så många olika modeller och priset varierar oerhört. Kan inte egentligen förstå hur en husbil av större modell kan kosta över 2 miljoner, fattar inte, och vem köper en sådan, det får man en fin villa för. En annan får någ lägga sig på lite lägre nivåer när det blir aktuellt. På vägen hem stannade vi till på en grekisk restaurang och åt lite mat, väldigt gott. Skönt att slippa laga mat ibland. Kvällen avslutades med ett varmt bad med lite bubbel i glaset.

Idag på eftermiddagen skall vi åka till Linnéas kusin som fyller 14 år, så nu är det kalasdax igen.
De skall bjuda på smörgåstårta så det blir inte så mycket matlagande denna dag heller. Börjar bli bortskämd med att slippa. Vädret här si så där, verkar lite regnsjukt men vi får hoppas att det spricker upp lite, och det är inte mer än 9 gr. Ska ni ta och äta lite frukost innan jag sätter mig ner och läser ifatt lite bloggar och kommenterar.....passar perfekt idag att ta det lugnt innan vi ska iväg, eftersom mitt knä gör sig till känna idag efter allt gående igår.
Ha de gott allihopa, och sköt om er.




8 kommentarer:

  1. hej vilken mysig kväll även med bubbel iglaset , vi hade oxå bubbel här igår.
    ha en underbar dag , här skall vi fira
    kramiz

    SvaraRadera
  2. Hej
    Hoppas ni får en trevlig dag på kalaset.
    kram
    ninni

    SvaraRadera
  3. Vad mysigt ni hadde det .Kollade på möbler och husbilar och sedan god mat ute.Vad skönt .Idag kalas vad mysigt.Gott med smörgåstårta.Ha en underbar söndag vännen.Var rädd om dej kramiz ~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  4. Det blev lite vin och snack med systerdöttrarna. Hemma kl 3 i natt...
    Kram/Åsa

    SvaraRadera
  5. Låter som en vacker soffa.... husbil, det verkar också tilltalande...vi har en gammal husvagn som gör tjänst två ggr per ca...funderar på att gå och rösta ... så är det gjort...
    Ha en underbar söndag....värme får man nog stå för själv;D
    Kraam Maud

    SvaraRadera
  6. Tack för din kommentar hos mig .Jag gillar tspeterna jag med .men hade jag fått valt så hade de blivit ljusa såklart .Barnen fick fria val . Låter som ni haft en givande helg .Husbil skulle inte vara helt fel att äga .men ack så dyrt . Jag sitter just nu och kollar om det finns någon stuga i midsommar att hyra .Vi blev plötsligt lediga över midsommarhelgen .

    Kram Ewa

    SvaraRadera
  7. Kul med kalas....husbil ja det skulle jag kunna tänka mig....får vänta ett par år isåfall så priserna faller på begagnade!
    Ni verkar ha haft en härlig lördag och söndag-bubbel i badkaret-mysigt-rogivande!
    Ha de gott vännen!
    Kram Anne-Lee

    SvaraRadera
  8. God Morgon vännen ! Ja då var det dax för en ny vecka igen jag ska strax åka iväg till dottern o barnbarnet o vara där tills torsdag kväll . Ha det så fint Kramisar/STina

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt