onsdag 3 juni 2009

Sol,blåst och regn...

Hej all goa vänner.....hoppas att ni mår bra trots väderomslaget. Igår var det blåsigt och regnigt och på kvällen kom solen och blev så fint. Man får tänka lite positivt och göra sådana saker som man behöver göra inne, och inte helst vill göra när det är strålande sol och man bara vill vara ute i det vackra vädret och njuta. Vill man inte göra en massa saker varför inte bara sitta och njuta i sin favoritfåtölj, soffa eller dyl. med en bra bok eller tidning och bara koppla av. Många av oss är säkert som jag, dålig på att koppla av och bara njuta och göra det som man själv vill göra. Likaså är det när man har semester, då stressar man också, man skall hinna med så mycket som möjligt och har man barn med så ska man åka på allt möjligt för att de ska ha sysselsättning. Så när semestern är slut och man skall börja arbeta så kan det kännas att man nästan skulle behöva ytterligare semester......känns detta igen?

Bilden till höger är en vacker ljuspåse som jag har köpt av ninni som har bloggen mormorelsie och kommer fr hennes webbbutik designninni Ljuspåsen är sydd i linne och dekorerad med en vacker vit spets och ett litet kors från Jeanne d Àrc living. Har ni inte varit inne på hennes blogg så ska ni göra det, för det finns mycke fina saker hon har gjort. OBS! bilden är lånad från design ninni eftersom jag inte hunnit fått paket ännu.

Har även gjort en beställning hos Lisa som har webbbutiken creations by Lis som är en butik med mycket vackra saker, så har ni inte varit där heller så gör ett besök och kika runt bland hennes vackra saker.
Lisa frågade mig om jag kunde vara skribent på SIB och har nu tackat ja, till att skriva en del inlägg på SIB.

Här är ett vacker kort med kuvert som jag tänkte behålla själv och rama in

Lothantique´s serie Le Bouquet de Lili. 200 ml, i Body Lotione och Bad och duschgelé, med ljuvlig doft av vita blommor.


Notpapper att dekorera med. Vira in en bunt ljus, klä in en liten ask, en fin tvål, eller rama in, eller bara rulla ihop och bind ett snöre runt. Pappret är kraftigt och ca 25x32 cm.


Ha nu en fortsatt trevlig onsdag




13 kommentarer:

  1. Hej
    Tack för dom rara orden och länkarna.Jag har ochså idag tackat ja till att bli skribent på SIB ska bli så himla roligt sen fick jag se att du också va det kul!!!
    kram på dig och ha en go dag
    ninni

    SvaraRadera
  2. Visst är det som du säjer.Vi har alla för mycket måsten och ska runt omkring oss.Jag har lärt mej att ta dagen som den kommer för då mår jag bäst.Fina saker du köpt och även visor.Ska besöka sidorna du tipsar om.Ha en bra dag vännen.Kramiz ~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Vilken vacker ljuspåse! och även de andra sakerna du visar...jättefint...blir så sugen att köpa,köpa...man vill ha allt de fina som man ser men ibland får det stanna vi ögonnjutning....
    idag fick jag ett hovslagarförkläde på posten...jag hade beställt det ... bra när man skall försöka att hålla efter de kära hästarnas hovar....inte precis shabby chic ,men lantligt;D
    Ha det gott!
    Kraam Maud

    SvaraRadera
  4. En lite sak till... jag har försökt flera dagar att skriva en kommentar hos mormorelsie, men det är helt omöjligt...det går inte...försökt att mejla men det kommer upp att adressen inte fungerar....skulle gärna kommentera hennes fina blogg...du har ju kontakt och be henne kolla inställningar. Jag har försökt från olika datorer..
    Kraam Maud

    SvaraRadera
  5. Vilka vackra saker!
    Jag har också ett par paket på väg, längtar!
    Ha det gott!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  6. Hej Britt!Vilken vacker ljuspåse du köpt,
    så söta spetsar rintom och vackert litet
    kors!Ska kika in på dina länkar och se
    om man hittar något fint!

    Åhh,så sött kort du har det
    blir nog fint att rama in!

    Notpappret var dekorativt
    och så kul att man kan använda
    det till att pryda många saker med!

    Här har det varit riktigt oväder idag,
    det har både regnat åskat och haglat här,
    massor av stora hagel öste ned!

    Tack för fin kommentar,
    blev så glad!

    Önskar dig en skön eftermiddag
    och kväll,Kram Maria!

    SvaraRadera
  7. Glömde ju skriva hann precis
    klicka iväg kommentaren,
    Grattis att du blivit skribent,
    så kul!

    *Kram*

    SvaraRadera
  8. Halloj vännen ,en sån söt ljuspåse du köpt ,skribent va kul för dej vad innebär det att du ska göra då ? Hu här blåseser det så kallt ,varför finns det inget mellanting på vädret Kramisar /Stina

    SvaraRadera
  9. Grattis til deg og lykke til!
    Klem fra Maja

    SvaraRadera
  10. Vad kul att du är med SIB-Grattis!!!
    Ja så vi stressar,- ska tänka på det på semestern och njuta. Nu skall mycket bli färdigt till studenten,- så jag tror jag hinner göra mycket extra mycket tills dess så att jag kan "chilla" lite efter den!
    Jaha idag är det kallt och uschligt ute-men kvällssol!
    Sicken söt ljuspåse du köpt!
    Hoppas du mår fint idag!
    Kram Anne-Lee

    SvaraRadera
  11. Tack :-)! Ja hon tyckte nog att det var kul idag lilla Jossan! hihi lite blyg men sen gick det undan.
    Ja visst är det tur att stora bilar finns? oj vad fullt det var när vi var klara å då kan du tänka dig att över hälften är nere i källaren. FRÅN golv till tak. Hmmm. Tack jag är så nöjd med burspråket det var precis som jag planerade innan vi flyttade ner. Hahhaja lite frestade ska ni väl bli haha kaffet och NY kaka kan vara klart när som helst för dig vännen så säg bara till hihi. Ja du det regnar blåser och regnar här också usch så tråkigt. Tala gärna om vad du tyckte om kakan ifall du provar! Ha en fin kväll kram Christa

    SvaraRadera
  12. Vilket underbart uttryck! Änglarnas tofflor... plötsligt känns dammet trevligare att ha omkring sej. Har aldrig hört det uttrycket, älskar det!!!
    Kram Cilla

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt