lördag 6 juni 2009

Utflykt idag...............

Hallo allihopa.......hoppas ni inte har frysit ihjäl ännu. Igår funderade vi om vi skulle börja elda igen eftersom det var så kallt och blåsigt. Det är inte klokt att behöva göra det nu på sommaren. Vi avstod detta, utan drog på lite mer elvärme, eftersom dottern huttrande kom och sa "finns det ingen värme här", det var i alla falll 20 gr, så vi ökade till 21.

Igår var jag även iväg och fick håret genomklippt och det känns skönt att få det gjort, eftersom det var slitet i topparna och när jag inför operationen skall ta ett medel som heter Descutan och tvätta kroppen och håret med, både kvällen och morgonen innan op, då blir man så steril och håret blir som svinton, eftersom man inte får anv balsam och dyl. Tur man får ha en mössa sedan så ingen ser att man ser ut som en "golvmopp" i huvudet.

Ska idag iväg nu på förmiddagen till Märsta och titta på lite möbler. Vi har letat efter soffa som jag har skrivit tidigare men vi har inte hittat en som vi trivs med. Vi hittade en modell på EM för någon månad sedan, men vi är inte helt säkra att det är rätt. Ska även leta efter ett bord och en fåtölj. Sen gör det inget om man hittar ytterligare något snyggt som man kan ha. Bara att göra en utflykt dit är ju kul. Älskar att gå i möbel och blomsteraffärer. Lite tavelramar är jag också ute efter, så vi får se vad jag kommer hem med.Kanske tar jag lite bilder...ska ha kameran med som alltid. Får passa på nu mens jag kan gå, eftersom det blir lite si och så med de sedan, då är det bara sjukgymnastik som gäller för att kunna ta sig fram över huvud taget.

Ha nu en riktigt skön nationaldag, och var rädda om er.




9 kommentarer:

  1. Jaha du vad skönt att gå till frissan och bli lite ompysslad.Hoppas att ni hittar det ni letar efter i möbelväg.Ha en fin nationaldag du oxå och var rädd om dej kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  2. Hej
    Men oj vilken härlig ros,en sån har jag alldrig sett förut.
    kram o ha en go dag
    ninni

    SvaraRadera
  3. Grattis med nationaldagen!!
    Kos dere;)
    Klem fra Maja

    SvaraRadera
  4. hej vännen :) hoppas op går jätte bra. joigt det låter med svinto hår.men som sagt med en sax så löser det sig .
    Fina dikt med orden skrivit du hittat.den gilla vi.
    Ska försöka hinna att uppdatera lite mer i bloggen känner att jag är lite tråkig :D hade bra kramar.

    SvaraRadera
  5. Håller med dej om att det inte är något vidare att tvätta sej med den tråkiga svampen innan op. Man känner sej inte fräsch precis. Men det är ju bara tillfälligt. Hoppas du hittar en snygg soffa nu, så du har något skönt att sitta i efter op. Jag gillar rosen du har fotat. Härlig färg.
    Ha en fortsatt trevlig nationaldag.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  6. Jag vill ha vita Ektorpsoffor från Ikea. Vi köpte några dyra jäklar för ett par år sedan, i ljusbeigt microtyg heter det så jag får nog vänta innan jag byter ut dem
    Lycka till med soffbytet

    SvaraRadera
  7. Vi eldar i kakelugnen idag...brrrrr
    Ha en skön kväll med mycke mys
    Kram Bibban

    SvaraRadera
  8. man blir som en ny människa när man får klippt håret
    ha en fin kväll
    kramis Jeanette

    SvaraRadera
  9. Det är inte så kul att tvätta sig med det där, och inte med op heller. Dock blir säkert bättre sen.

    Jag hoppas ni får tag på en soffa du gillar.

    Ha en skön helg.
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt