onsdag 18 november 2009

Torgvantar och plåtburkar..............

Hej alla vänner! Prövar en ny text på bloggen för att se hur den blir. Idag har jag haft strul med både bloggen, internet har mobilt 3, samt mailen har strulat för mig emellanåt, så jag säger bara grrrr. Skall nu försöka få till ett litet inlägg medan min bröddeg jäster, måste göra någonting vettigt idag. I nästa vecka kommer jag att börja baka lussekatter och pepparkakor, samt glöggen som även skall göras.

Dessa två härliga torgvantar fick jag med posten igår och jag hade beställde dem av Ewa och de passar mig perfekt, jag som har så kalla händer jämt. Tänkte att jag skulle prova att sticka ett par själv i svart med vit dekoration framöver.
När mina döttrar var här när jag fyllde år så hade hon med sig en burk med kakor som hon hade gjort, och jag har letat ute på nätet efter den igår och hittade butiken favoritsaker som har dessa. De har ett 30-tal olika plåtburkar för olika ändamål och i olika färger och storlekar. Dessa två burkar klickade jag hem från nätet igår och kommer med posten i slutet av veckan förhoppningsvis.

Den första plåtburken är för tvättmedel och då slipper man ha tvättmedelsförpackningarna framme som både kan vara gälla i färger och fula, bättre med en snygg burk på hyllan.
Nästa burk är kakburken som jag har sucktat efter så länge men inte tagit mig i kragen för att beställa. Kommer att passa perfekt till mina pepparkakor i jul.

Nej, nu måste jag ta och börja grädda mitt matbröd så det inte jäser för länge.
Ha de gott alla vänner!

11 kommentarer:

 1. Välkommen vännen till vår tävling! Hhihi kul att du ville vara med! Lycka till vännen!!! KRAM ska svara på alla kommentarer sen!

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilka härliga torgvantar du köpt. De ser så varma och sköna ut. Och plåtburkarna är ju bara så läckra. De är vackra att ha framme också. Ser att du möblerat om lite i bloggen och har jul nu. Önskar dej en mysig onsdagskväll.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. hahha ja hon älskar verkligen sitt fina bakbord hihi! tack ja en lite sessa är hon. Hhaha ja kändis och kändis men att dom inte sa att man skulle hamna i 2 tidningar men det var en fin överraskning. Ja vi får hoppas det. MEN vet inte hur länge min hand klarar virkningar för det gör lite ont nu! SÅ nu ska den få vila lite. Kram

  SvaraRadera
 4. Hejsan Britt.Vad vackert du har gjort på din blogg helt underbart.Vilka underbara vantar .Jag beställde direkt men har inte fått svar om det gick än.Vilka läckra plåtburkar.Ha en skön kväll vännen♥ hoppas brödet blir bra varm kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 5. Hejsan vilka fina torgvantar..... och burkarna var så läckra!!!!
  Ha en bra Kväll!
  Kram Kathrine!

  SvaraRadera
 6. Så fint du fått på bloggen med guldramen och det andra, jag får lite julkänsla här.

  Ha en fin kväll, här är det storm.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Fina burkar och vantar!
  Värsta jag vet - strul med tekniken.. Då låter jag inte bara grrr.... ;)
  kram

  SvaraRadera
 8. Hej min vän!
  Vilka vackra torgvantar, gott att ha att ta till nu när kylan är på ingång...varmt och gott!!
  Absolut, stor skillnad... vad fint med en fin burk till tvättmedlet än med de vanliga förpackningarna.

  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 9. Hejsan!
  Dessa plåtburkar är ju så fina! Torgvantar och muddar ger ju en skön värme, hela jag blir varm av dem.
  Har också problem med datorerna här i huset, just nu är det dotterns jag använder. Måste nog skaffa ett mobilt bredband om hon ska bo hemma en längre tid. Har försökt att det fasta bredbandet skulle fungera till två datorer men det verkar inte så.
  Ha det så gott! Märta

  SvaraRadera
 10. Hej vännen!
  Å, vilken UNDERBAR bild du gjort!! Men va duktig du är!! Alla gör så fint på sina bloggar.. jag vill oxå ha så fint..suck.. fniss...
  Å hembakat bröd.. åååå va gott =)
  Hoppas du mår bra & att du får en fin Torsdag!!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 11. Hej Britt!
  Vilka mysiga torgvantar!
  Och burkarna är jättesöta :)
  Ha en bra torsdag!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt