måndag 2 november 2009

Lavendelpåse, stickning och änglar.....

Hallo alla goa vänner! Så är det måndag igen och en ny arbetsvecka stundas för många. Hoppas helgen varit bra för er alla. I lördagskväll var vi i kyrkan och hörde min sambos 15 åriga dotter sjunga i kyrkokören, och det var så vackert....tycker att det är så stämningsfullt att vara i kyrkan. Har blivit lite kyrkobesök på sista tiden eftersom Linnéa konfimerades i våras och då blir det en del besök. Igår hade jag besök av barn och barnbarn så det var fullt hus med hög nivå när två 3-åringar och en 5-åring kommer igång, men det var så roligt att träffa dem.

Idag är det blåsigt, men uppehållsväder. När man tittar ut och tittar på träden så ser det ganska tråkigt ut, när löven har fallit och de står där så kala.....blir bättre när snön kommer och lägger sig som bomull över grenarna...finns det något vackrare än det. Den här vackra lavendelpåsen följde med mej hem när jag var på Fullerö och handlade i förra veckan. Luktar så gott av lavendel. Kommer att få pryda sin plats på hyllan i badrummet. Fler av inköpen visar jag senare.
Stickningen av halsduken går bra...har nu kommit 150 cm, skall bli ca 2 meter lång så den är snart klar, kanske i veckan beroende på hur mycket tid jag har att hålla på att sticka.........




Denna underbara ängel fick jag på min mail från goa vännen Tina. Tusen tack goa du för denna, känns extra bra med den nu när man tänker på min bror och vad han gått igenom. Livet är bra skört, man får sig en tankeställning.


Ska nu ta och sätta igång en tvättmaskin och hänga ut tvätten som säkert blåser tort på någon timme. Ska även ut i skogen och plocka lite mossa för dekorationer framöver.



Ha de gott och var rädda om varandra.


16 kommentarer:

  1. Hej Britt,
    håller med dig..ser bra trist ut därute nu. Vi har också grått idag ...lite blåsigt. Fint med lite snö som får ligga sen.
    Är hemma idag...har varit lite krasslig ett par dagar....å nu skall jag loda runt och pyssla...får se om jag tar enpromenadmed hunden för att plocka mssa. Har ingen feber...men hängig ändå!
    kram Anne-Lee

    SvaraRadera
  2. Hej min fina Britt , ja här så ösregnar det idag trist .Hur går det för din bror ?
    Ja lavendel doftar så gott o friskt ,satte lavendel i år så vi får se om den klarar sej .Ha en fin dag Kramisar /STINA

    SvaraRadera
  3. Ja nu ser det för trist ut utom hus träden har knappt några löv kvar och mulet och grått med rejäl blåst är det. Det blir ju så fint med snö på men här brukar det sällan infrias.
    Kram:)

    SvaraRadera
  4. Hej Britt!!
    Å, va kul att du uppskattade änglarna =) Va glad jag blev=)
    Ja, det är så vackert i kyrkorna. Det kan vara väldigt rofyllt att vara där. Tyvärr är jag inte där så värst ofta.. synd, för där kan jag finna ett lugn som jag inte finner någon annanstans.
    Hoppas det ordnar sig med din bror.. vad det än är!!
    Ha en underbar dag, själv ska jag jobba =)
    Kram Tina

    SvaraRadera
  5. Hallo Britt ! Verkar som du haft en mysig helg.ja det är ju så himla fint och stämmningsfullt att gå till kyrkan.Sedan lite besök av barnbarnen alltid skoj.Har fått den fina ängeln av Tina jag oxå.Hon är så gullig.Vad fint med lavendelpåse luktar ju så gott .Ja idag blåser det här oxå och tråkigt inte ett löv på träden.vad fin din halsduk blir snyggt mönster.Är det svårt?Var i skogen härom dagen och plockade mossa.ha en härlig måndag vännen kramizar ~~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  6. Hejsan
    ja nu är det grått ute,lite snö som får stanna kvar utan slask är inte fel
    ha en fin vecka
    kram

    SvaraRadera
  7. Hej hej! Oj har du redan hunnit så långt med din fina halsduk? wow. Det blir kanon fin.Ljuvlig lavendelpåse också! Hoppas din helg varit kanon! Här är det också blåsigt och rusk! FAST hihih vi bor ju inte så långt ifrån varandra då har vi samma väder. ha en fin kväll kram

    SvaraRadera
  8. Hej Britt! Ser att din helg varit angenäm och familjär. Halsduken ser fin ut och vad skönt det ska bli att svepa den om sej när det blåser kyliga vindar.
    Ha en skön november.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  9. Här är det ännu färgsprakande löv på träden även om det är glesare nu, dock är det ruskigt och mulet ute.

    Det är så fint att gå i kyrkan, ska försöka gå på någon julkonsert.

    Änglarna från Tina är så fina, förstår att du är glad över dem.
    Kram

    SvaraRadera
  10. Söt påse och så fin halsduken blir...
    Änglarna var också jättefina...

    Duktigt att gå ut och plocka mossa... planering...nåt jag borde lära mej...
    Ha det gott!
    Kram Maud

    SvaraRadera
  11. Tack Tack för gratulationen

    ja usch för den snålblåst vi har .håller med dig att lite snö piggar upp och gör det ljusare .
    Söt lavendelpåse du fick med dig hem

    Har lite brådis .skriver mer nästa gång

    Kram Ewa

    SvaraRadera
  12. Hej! tack söta! Ja vi sliter och har oss här haha! NEJ har inte hunnit med att brodera! Om jag nu hinner alls. Pias mamma har nu fixat lite mönster åt mig så jag får se om jag hinner med det. Ska väl annars slänga ut dom i butiken så får man väl brodera själv om man vill ha dom broderade. hihi Känner mig liiiite bättre men usch att det går mycket nu, Josefin har åkt på ögon infektion också!ha det bra vi hörs kram

    SvaraRadera
  13. Härligt med lavendeldoft! Så söt påse!
    Jaa, visst är det stämning i kyrkan, jag har båda mina flickor i varsin kör så framförallt mot jul blir det en del kyrkobesök. Fint!
    Ha det gott! Kram Cilla

    SvaraRadera
  14. Hej vilken mysig helg du verkar ha haft. Hoppas du får en underbar vecka!
    Kram Kathrine!

    SvaraRadera
  15. Hej du, grattis på födelsedagen, hurra, hurra. Vad du har legat i och stickat, det blir så fint. Flaskorna var ju helt juvliga, vill ha. Kram Katarina.

    SvaraRadera
  16. Hej och tack för ditt gulliga inlägg!
    Ja, nog hade det varit mysigt med en liten - men jag brukar låna när jag bli alltför sugen :o) hi hi och sen är det bara vänta på barnbarna - kommer att bli en HELT nipprig mormor o farmor.

    Käraste du, om du vill beställa så kan du göra det på min mail eller via bloggen - går bra vilket som....

    slottokoja snabela gmail.com

    Ha en fin helg och NJUT av ledigheten (om du är ledig vill säga)

    Kramar & varma tankar
    Måd

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt