onsdag 11 november 2009

Vy över Östermalms takåsar..............

Hej alla goa vänner....känner att jag måste lämna ett livstecken från mej efter helgen...fast orken tryter lite. Är genomförkyld och har värk i hela kroppen, men har man haft det kul i helgen så får man kanske stå ut med detta. Har haft en underbar helg i Stockholm, med strosande på stan och fönstershopping, samt lite shopping blev det. Var ute och åt en härlig middag innan vi gick en promenad till Tyrol och såg After Dark......en kanonbra show av Babsan och Christer Lindarw....synd bara att man inte fick filma eller ta ljuduppsagning därifrån. Vi satt uppe på läktaren och blev för långt bort att kunna smyga till sig ett kort. Kan rekomendera denna show.
Bodde på Clarion hotell Weelington på Östermalm, valde detta hotell så att jag inte hade för långt att gå för en promenad, mellan hotellet och Tyrol. Var lagom bit att gå utan att jag hade allt för ont i knäet dagen efter.
Här ser man utsikten från våran balkong på hotellrummet.......och utsikt över takåsarna över Östermalm. Lite mer till vänster( ej med på bild) kunde man se globen långt borta som lyste upp så vackert på kvällen.
Såg så inbjudande ut när man öppnade dörren till rummen och de första man såg var denna bild.

Vi har sovit på många hotell under åren, både i Sverige och utomlands och denna säng var den skönaste hitills. Sov som en stock fram till kl 9 på morronen och det brukar jag inte göra........


Även en lite skrivplats fanns men den här gången fick dator vara hemma så det blev inget skrivande................



Vid Östermalms saluhall ligger en butik som heter Bruka Designe, en mysig butik som hade mycke inredningssaker......och denna julstrumpa fick följa med mej hem för att hängas upp till jul


Även denna gulliga kanin/hund som det stog på lappen....han är så söt och härligt mjuk.....och som tittar på en med en blick som säger.....får jag följa med dej hem............*ler*






Visst är han söt.............




Ska ta en stund och titta in till er och se vad ni har haft för er under helgen och fram till nu. Hinner jag inte titta in till er alla idag så fortsätter jag i morgon....glömmer er inte.

Ha de gott och var rädda om varandra!


18 kommentarer:

  1. Hej
    Men det ser ju gudomligt härligt ut,å va gullig den lilla kaniner är.
    kram o ha en go dag
    ninni

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt ni har haft det.Vad mysigt.Kul att showen var bra.fin julstrumpa och hur söt kanin som helst.Fint och mysigt rum.Vad skönt att du sov gott.Krya på dej och ha det gott ha enskön onsdag vännen stora kramizar ~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  3. Låter härligt med en helg i Stockholm...hotellet är jättefint...så snygga kuddar dom dukat upp med i sängen! Gosiga saker fick du med dig hem oxå..:)

    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Åhh vilken underbar helg ni har haft .ja dessa hotellsängar kan vara döden ibland . After Dark skulle man nog kanske kosta på sig att gå på .De är för bra .
    Här har det snöat i natt och den ligger kvar ännu .

    Ha en bra dag
    Kram Ewa

    SvaraRadera
  5. Så mysigt med en Stockholmstripp! Och det var väl en härlig vy över vackra gamla tak tycker jag. Riktigt mysiga inköp också, kaninen såg väldigt gosig ut!!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  6. Hej Britt!Vilken skön helg ni haft i Stockholm
    och den showen hade jag velat se..träffade Babsan
    på tåget en gång..tror dom steg på i Gävle där han bor.Hade med mig katterna i en transportbur och hans kompis som tyckte om katter satt och pratade med mig en stund och han frågade om "Babsan"alias Hans-Åke ville sitta där jag satt men hans hund Pajas var med och hunden tyckte visst inte om katter.=)Har träffat en del kändisar under mina tågresor,kul är det!

    Så fina bilder från hotellet som ni bodde på och så fin utsikt över taken!Visst är det mysigt att bo på hotelle ibland,själv så har jag bara bott på patienthotellet i Umeå men det fina rum och sköna sängar..känns så lyxigt att bo på hotell!=)

    Söt Julstrumpa du köpte och så gulligt gosedjur!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Hej Britt!

    Tack för titten ser hur mysigt ut som helst på hotellet med utsikten som pricken över i......

    Hoppas du kryar på dig!
    Kram Annica.

    SvaraRadera
  8. Hej! Vilken härlig Stockholmshelg du haft. Förstår om du känner dej trött efter den. Du får vila ett par dagar så blir det nog bättre.
    Önskar dej en mysig onsdagskväll.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  9. Hej du, va roligt att ni har haft en sån trevlig helg, alltid bra med lite avbrott i vardagen. Här är det också förkyllt, hostan har gått ner i luftrören, så en håller på att tappa andan. Bra med en hund som inte behöver gå ut. Krya på dig. Kram Katarina.

    SvaraRadera
  10. Visst är det härligt och komma till storstan, bo på hotell och se en bra show. Och balkong och sköna sängar, det är inte fel. Vilken söt liten hund du köpte, och julstrumpan är jättefin.
    Ha en fin kväll
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  11. Hej! ÅHHH ni har då verkligen haft det bra i stora staden med hotell, after dark mm! Livet är för att njutas ibland! Och lite shopping med inte illa du! Ha en fin kväll kram

    SvaraRadera
  12. Hej vännen!
    Å vilken lyx =) Det är du verkligen värd =)
    Men inte kul att vara förkyld =( Men om du inte vaccinerat dig mot svinet, så är det positivt att du bär på en förkylning.. för då biter inte svinet =)
    Är oxå lite snuvig & tung i huvudet..ska till in läkare i Lund idag.. den årliga kontrollen =)
    Krya på dig vännen!!!
    Kram Tina

    SvaraRadera
  13. Hej ja nu är det ju här hos mig hihi. Tack ja headern är ok men jag sitter o bråkar med rubrikerna som jag inte vill ha med stora bokstäver. NEJ har du nu åkt på det där, synd. Hoppas du snart blir bra vännen. KRYA på dig KRAM

    SvaraRadera
  14. Tack, Britt!
    Jag är med i följare nu ;)
    kram

    SvaraRadera
  15. Stockholm är så fint, undrbart att gå och strosa där. Vilka fina saker du köpt
    Kram Bibban

    SvaraRadera
  16. Hej Britt,
    det där hotllrummet ser ju fantastiskt ut...takåsar...det gillar jag! Tänk att sitta där en ljummen sommarkväll......Östermalmstorg va...ska komma ihåg det.Om två veckor vandrar vi där....dock ska vi inte sova över.....

    Ja du vr hund Akita blir det nog svårt att se när snön kommer. Nu är de perfekt när man går i skogen...sen kan hon spela oss spratt,
    har också haft värk + huvudvärk...har varit hemma i hela två veckor nu...segt!!!
    kramis Anne-Lee

    SvaraRadera
  17. Hej Britt!

    Vilka mysiga bilder!

    Hoppas du kryar på dej snabbt och att det inte är influensan du råkat ut för.

    Vila och ta hand om dej nu...

    Kram
    Monika

    SvaraRadera
  18. Så underbart du haft det, låter kul med shopping och After Dark. Och sånt fint rum ni hade på hotellet, det är inte lätt att sova på hotell så det är tur att du fick en sån skön säng.

    Du får krya på dig.
    Ha en fin helg.
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt