torsdag 9 september 2010

Är ledig nu................

Är nu ledig fram till måndag morron...så skönt. Har varit lite lindrigare den här veckan och det behövde jag.
Det är tyst i huset och det är bara jag hemma. Sambon har åkt iväg med sina arbetskamrater och chefer på konferans/utbildning/lekresa till Stenungsund tror jag det var ( så insatt är jag i vart han ska hahaha). Han kommer hem igen på lördag em.
Har köpt färdig mat i Uppsala och det blev sushi som är så gott, men det är bara jag som äter det och det passar ju bra nu när det bara är jag hemma. Så nu sitter jag har med datorn och fördriver tiden, men mysig har jag gjort i min datorhörna.
Ja, här ser ni min soffplats där jag sitter. Jag har även hält upp ett glas vitt och njuter tillsammans med lite ljus i min ensamhet. Känns lite konstigt när man är van att vi alltid är hemma tillsammans, men kanske nyttigt. Skall i  morgon åka till Västerås och träffa min äldsta dotter Therése, sen blir det lite städning på lördag morron innan sambon kommer hem igen.

Tusen tack för alla goa kommentarer som glädjer mej oerhört. Önskar er alla en underbar helg och hoppas att vi får mycke sol som strålar över oss.


17 kommentarer:

  1. HEJ! Å vad mysigt du har det. Det där skulle jag också behöva. Gud så slut man är. Här är det fortfarande mycket jobb kvar. Man blir aldrig klar känns det som. Vissa saker är fortfarande inte bytta som tex kyl/frys och små saker. MAN vill ju ha allt klart men det är bara att vänta. Så härligt att du fått lite ledigt. Det behövs. ha det bra vi hörs snart igen. kram

    SvaraRadera
  2. Så mysigt du gjort! Man behöver faktiskt unna sig sådana stunder oftare än man gör tror jag...iaf jag...kramis semlan

    SvaraRadera
  3. Hej Britt! Måste kännas skönt med några lediga dagar efter att du jobbat så mycket innan. Hos oss har nog hösten kommit också tror jag. Idag har maken varit till skogs och plockat ca 20 l lingon, som jag ska koka sylt på. Det är 3-dagars höstmarknad i Torsby nu. Då brukar det komma mycket folk dit. Jag tror att jag hoppar över det. Bara jobbigt.
    Ha det gott.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  4. Så nydelig du har det rundt deg.
    Synes også det er rart av og til og være helt alene i huset.
    Ønsker deg en fin lang helg, kos deg masse og nyt den.
    Klem fra Mio

    SvaraRadera
  5. Hej Britt!
    Ooh, vad härligt det där låter och vad mysigt du har gjort hos dig! Ett glas vitt, tända ljus och själv i tystnaden, underbart! Jag är inte själv men tänkte ta ett glas rött innan jag ska lägga mig. Just nu sitter vi alla här, jag, mina båda döttrar och mitt barnbarn, på ett sätt mysigt också:)
    Önskar dig trevlig fredag!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
  6. Kan faktiskt vara skönt (och nyttigt...) med litet ensamtid ibland! Mysigt har du gjort det i alla fall!
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  7. Ser mysigt ut..hoppas att du får en trevlig helg... du är väl värd att ta det lite lugnt..
    Ha det gott!

    Kram Maud

    SvaraRadera
  8. Glad att du gillade det du köpt! Vilken mysig skrivplats du har... Gott att denna veckan vart lite lugnare.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  9. Hejsan vännen!
    Tack för att du hälsade på hos mig, Du var intresserad av halsbandet och det är ca 44cm långt runt halsen och sen så finns det i rosa, serise, blått ev i vitt. Namnet Ina är min logga och den blir kvar men du kan beställa till en bricka för 50kr sedan kostar halsbandet 175kr. Hoppas att du får en underbar dag i Västerås, där har jag bott i några år. Goa kramar Ina

    SvaraRadera
  10. Du kan även gå in på www.inassmycken.blogspot.com där har jag fler smycken. Kram Ina

    SvaraRadera
  11. Åh så mysigt du har ordnat!
    Och vad skönt att vara ledig!
    Önskar dej en fin Helg!
    Kram kathrine

    SvaraRadera
  12. Tack goa vännen för din rara hälsning =) din bloggplats är så mysig med vitt vin o tända ljus =)klart du ska ha de skönt fast du är ensam ett tag. hoppas du får en underbar helg
    kram

    SvaraRadera
  13. Men visst är det skönt och vara ensam hemma ibland, passa på och äta precis vad man vill. Jag ska göra en liknande resa som din man nästa helg, fast till Tanumsstrand.
    Mysigt har du gjort det, och det kommer du säkert ha ikväll också.
    Ha en fin helg
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  14. Riktigt mysigt! Älskar levandeljus!
    :)

    SvaraRadera
  15. Hej Britt!
    Hoppas du har haft en fin dag!
    Vart tog solen vägen idag?
    Önskar dig en mysig kväll!
    Kram Sirpa
    Ps Vinet stannade i glaset igårkväll, jag somnade:)

    SvaraRadera
  16. Hej Britt! Vilken mysig bloggplats du har, soffan ser så skön ut och vackra rosor har du som alltid! Njut av ensamheten...snart är det lördag e.m:) Härligt att få äta precis det du vill.

    KRAM Helena

    SvaraRadera
  17. Ja det är kul att inreda men samtidigt är det mycket jobb. Jag har försökt att ta det lugnt men det är så svårt när man vill få klart. Tänkte pausa lite och hälsa på er. Saknar er så. Hoppas du haft en bra dag i Västerås. Sköt om dig vi hörs snart igen kram

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt