onsdag 27 maj 2009

Beskedet!!!!!!

Tusen tack för Era alla goa kommentarer hos mig. Det gör mig så glaad, och helst nu när jag fått besked som både är positiv samt negativt. Träffade en bra/förstående läkare som visste vad han "pratade om", kände förtroende direkt och det har jag inte gjort de andra gångerna.
Direkt när han ropade upp mig i väntrummet så sa han "vad du går illa, det ser inte bra ut", och det visste ju jag, hade suttit och kört bil i 8 mil och under den tiden hade jag stelnat till.
Ortopedläkaren tittade på röntgenbilderna och sa, båda knäna är skadade, ser inte bra ut. Visste även det, eftersom jag skadade hö okt 07, och då ville de inte sätta in en protes för jag var för ung ansåg de, utan skulle gå på starka värktabletter istället. Berättade om det för läkaren igår och han blev upprörd hur de hade resonerat, han menade är det bättre att jag får sitta i rullstol istället för att de gör knäprotesoperation, och att jag har ett fungerande liv nu. Vid det svaret blir jag rent ut sagt förbannad på tidigare läkare som jag haft. Sedan säger läkaren är du beredd på operation, och fick tid för inskrivning den 15 juni och operation 16 juni. Får komma hem dagen före midsommarafton. Hade även igår inskrivningssamtal och träffade narkosläkaren inför operationen. Ortopedläkaren har även lovat att ta det hö knä när jag är helt återställd efter den vä knäoperationen.

Hoppas ni inte blir trött på att läsa om mitt elände. Får avsluta detta inlägg med lite härliga blomsterbilder jag tog på en del av blommorna Linneá fick på konfirmationsdagen.

Idag vajar träderna i nästan stormstyrka, var soligt vid halvsex tiden i morse men nu är det mulet och blåsigt. Ska nu ta lite frukost och en kopp kaffe så jag kommer igång. Ska läsa ifatt lite bloggar som jag inte hunnit med riktigt.
Ha de gott så länge.
9 kommentarer:

 1. Så skönt att det blir som du vill, även om det är jobbigt. Jag har hört en annan som sagt just som du, att hon ansetts som för ung för operation och därför fick gå med värd,korkat.

  Fina blommor du fotat.
  Ha en bra dag.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hejsan vännen.Vad bra att du fick förtroende för läkaren.För det är ju a och o.Konstigt att vissa säjer ät medicin och så stämmer inte det.Men vad bra nu fick du ju en tid för operation.Lycka till.Vilka fina blommor du visar.Ha en skön onsdag kramiz ~~~~~~RITA~~~~

  SvaraRadera
 3. Det var väl skönt att få en läkare som fattar vad det handlar om. Jag tycker man blir skeptisk ibland till vissa läkares kommentarer. Annat var det förr;-)
  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 4. HEJ Tack vännen! Lamporna är mina favoriter och dom är jag så rädd om och jag tror att du och jag har samma smak i mycket hihih. Åh läste ditt inlägg. :-( hoppas operationen och allt går bra, läkaren verkar ju också varit förstående och så. Inte ofta man får träffa en som man får förtroende för. Nja vi får väl se hur det blir med jobb, AF gör ju inte så mycket man ska göra det mesta själv. Hoppas också få jobb ELLER om man åtminstone kunde få praktik någonstans!!!!! Usch jag vill flytta till ett hus vill inte bo så här. BLää. IDAG är jag jätte sliten, känner det nu efter allt som varit. Dottern skulle stiga upp 05,15 i morse suck! NU sover hon en stund det är såååå skönt! Man hinner koppla av själv också! Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 5. så ljuvliga blommor
  sänder massa styrkekramar till dig
  kramis Jeanette

  SvaraRadera
 6. så bra att det blir som du vill

  vilka bilder på blommorna helt underbara
  ha det bra
  kramiz

  SvaraRadera
 7. Hej! Vad skönt för dej att ha fått träffa en förstående läkare och nu får vi hoppas att du blir bra i knäa. Vilka vackra blommor du visar.
  Ha det så gott nu och var rädd om dej.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 8. Hej vännen , va gött att du fick träffa en bra doktor så det händer nåt . Så ljuvliga blommor ,n har inte kryddorna kommit men dom bör väl komma i morgon Kramis /Stina

  SvaraRadera
 9. Hej.
  Nä det konstiga är att när du skriver om dina problem så upplevs det inte alls jobbigt.
  Hos en del blir det jobbigt men inte här.
  Vad roligt för dig att du fick en rejäl doktor, det som är så viktigt, för att man ska känna förtroende, man är ju oftast i underläge när man mår dåligt eller har ont.
  Jag önskar dig verkligen lycka till med operationen.
  Tusen tack för kommentaren i min blogg.
  Vilken underbart söt mugg du har syrenen i.
  Den med rosor på.
  Kram Zara.

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt