söndag 3 maj 2009

Strul med internet.........

Har haft strul med internetuppkopplingar till olika sidor och kommer inte in på kommentarer hos flera stycken. Trist när det blir strul.

Igår höll jag på att grundmåla fönsterblecken, så nu är 9 st gjorda och bara 7 kvar, men de får vänta ett tag för idag tänkte jag slipa och grundmåla en stol som har blivit så ful. Är träfärgad nu och skall bli ommålad till vit hade jag tänkt. Får sedan antingen sy eller köpa en dyna med volang till.

Sedan blir det deklarationsuträkningar som skall göras, typiskt att man alltid ska göra det i sista minuten, slår aldrig fel.

Ha en skön dag alla vänner


8 kommentarer:

 1. Hej! Ja visst är det trist när det strular! Oj vad ni donar och fixar hihi. Deklarationen är redan klar för min del, har varit det ett tag så jag slipper den biten hahha. Hoppas du har en fin söndag med bättre väder, är verkar inte solen orka med riktigt idag om det inte kommer senare. Det visar ju sig i alla fall. Kram Christa

  SvaraRadera
 2. Här har du en till som alltid är sen,-brukar alltid lägga den på lådan samma dag men år log jag mig själv med häpna. I lördags så lämnade jag den ifrån mig....Det är bara att inse-jag är en sista minutare!!!
  Fönterbläck ja-det måste jag me måla...en annan dag!!
  Ja just tävlingen avslutas idag-spännande!!
  Hoppas dek. går smidigt för dig!?
  Kram Anne-Lee

  SvaraRadera
 3. Jag kom inte ut på nätet heller i går kväll.Fick vänta ca 2 timmar sedan funkade det igen.Min deklaration är redan klar så det är löst:Ha en fin och skön söndag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 4. Hej! Ja strunta i deklarationen och gå ut med dig hihihi. Här försvann solen helt. Blää. Dagen igår var helt ok! Luleå är en fin stad med mycket vatten runt om! Ungefär lika stort som Eskilstuna. Ha det bra i solen! Kram

  SvaraRadera
 5. HEJ! Tack! Ja du vad vore livet utan rosor! Hahha jaha men då har bilen fått sig en omgång och det kan också behövas ibland. DU RUSTA har massor av fina saker ibland, man kan bli bra förvånad! :-) Hihih du får väl köpa dig en sån om det är precis din stil så behöver du inte vara avis längre hahah. Tidningsstället köpte jag hmmm var det ifrån Billiga Nisse i västerås?? NEJ jag kommer inte ihåg. NU ska jag basta, fryser som en liten räv. brrrr. Det blåser så här idag inte skönt alls. Ha det gott kram vi hörs säkert mera idag! :-)

  SvaraRadera
 6. Hahhaha jo vi äter för fulla muggar här, här växer dom så det knarkar hahah. NEJ inte får vi jordgubbar nu inte hihih kommer väl i juli om man har tur MEN då är ju inte vi här. Svärmor har eget jordgubbsland så henne har vi fått av varje år. I år får jag nog av min bror. Åhh jag har varit sugen på färska bär hela dagen! Kram

  SvaraRadera
 7. Hahha Tack ja den vart väl fin? Nu söker jag efter andra låtsas bär men hittar inga! :-( Ja rosor är lika härliga som våra rosor. Ha det bra kram

  SvaraRadera
 8. Ja, det är så trist när det ska strula med nätet.
  Kanske du har problem att komma in hos mig?
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt