Tänkte dela med mig av receptet på NUBBESALLAD som jag brukar ha på påskbordet. Gör den minst 3 timmar innan så den får dra i sig alla smaker. Smakar lika god dagen efter.
6-7 kalla kokta potatisar
ca 2 dl gräddfil
1 dl majonäs
1 burk matjesill (brukar ta den runda platta,)
1 dl finhachad purjolök
1 dl finhachad rödlök
hachad dill efter smak
Skär potatis, matjesill, i tärningar, blanda ner denfinhackade purjolöken och rödlöken tillsammans med potatisen och matjesillen. Blanda ner gräddfilen, majonäsen och dillen.
Garnera med 3 kokta hackade ägg
Den här salladen har alltid varit populär när man har serverat den vid olika tillfällen.
WINNER!
3 veckor sedan
Va gott med nubbesallad det ska jag testa.1000 tack för receptet.Ha en trevlig påsk kramizzar ~~~~~RITA~~~~.
SvaraRaderaMmmmums vad gott det lät, det ska ja testa att göra.
SvaraRaderaKram kram
Ååhh.. sån där sallad är så god. :)
SvaraRaderaTack för påminnelsen.. måste ringa hem och beställa sån till påsk. :)
Hoppas du får en härlig helg med massor av sol och godis!
//Johanna