Tänkte dela med mig av receptet på NUBBESALLAD som jag brukar ha på påskbordet. Gör den minst 3 timmar innan så den får dra i sig alla smaker. Smakar lika god dagen efter.
6-7 kalla kokta potatisar
ca 2 dl gräddfil
1 dl majonäs
1 burk matjesill (brukar ta den runda platta,)
1 dl finhachad purjolök
1 dl finhachad rödlök
hachad dill efter smak
Skär potatis, matjesill, i tärningar, blanda ner denfinhackade purjolöken och rödlöken tillsammans med potatisen och matjesillen. Blanda ner gräddfilen, majonäsen och dillen.
Garnera med 3 kokta hackade ägg
Den här salladen har alltid varit populär när man har serverat den vid olika tillfällen.
From Frank Joseph
13 timmar sedan
Va gott med nubbesallad det ska jag testa.1000 tack för receptet.Ha en trevlig påsk kramizzar ~~~~~RITA~~~~.
SvaraRaderaMmmmums vad gott det lät, det ska ja testa att göra.
SvaraRaderaKram kram
Ååhh.. sån där sallad är så god. :)
SvaraRaderaTack för påminnelsen.. måste ringa hem och beställa sån till påsk. :)
Hoppas du får en härlig helg med massor av sol och godis!
//Johanna