torsdag 30 april 2009

Valborgsmässoafton

Ja, så var det Valborgsmässoafton idag och solen riktigt strålar, härligt. Verkar som det ska bli fint i hela landet. Nackdelen är att det är så torrt i marken och risken för bränder ökar.

Vad ska ni göra nu på Valborgsmässoafton? Själv ska vi åka till svärföräldrarna tillsammans med sambons syskon och respektive, är en tradition varje år där vi gör en egen brasa och grillar korv. Saknar bara att mina barn och barnbarn som firar på annat håll, men så är det att ha stora barn med egna familjer.

Så nu önskar jag alla goa, underbara bloggvänner en riktig härlig och skön Valborgsmässohelg, och var rädda om varandra, och njut av livet.
6 kommentarer:

 1. Så fin award du har fått av Christa-hon är en supergo tjej. Ja de är alla bloggare ja kommit i kontakt med -så även du . En härlig valborg önskar jag dej Kramis /Stina

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack BRITT!!! Ja vad gör man på valborg! Emma och jag är ensamma här så det blir väl inte mycket firande men nåt ska vi väl hitta på! Hoppas du får en fin valborg själv med vackert väder, god mat och närhet av nära och kära. Kram Christa

  SvaraRadera
 3. Trevlig valborg mamma och hälsa alla!!
  Nu ska ja och Neo baka kladdkaka som vi ska ha med till ikväll.
  Kram Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken fin award du fått av Christa hon är ju bara så underbar.Vet inte vad vi ska göra i kväll än?Städar och fixar o donar nu när barnen är iskolan.Det låter som ni får det mysigt i kväll.Alltid kul att vara med nära och kära .Ha en mysig valborg kramiz ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 5. Hejsan!

  Tack för din hälsning! Vilken härlig trädgård du har!
  Jättevackra bilder!

  Kram och en skön Valborg och första maj.
  flisan

  SvaraRadera
 6. Önskar dig med en skön helg. Vi ska gå till några kompisar och äta lite gott, får passa på nu när jag är ledig ett par dagar.
  Kramar
  Bibban

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt