torsdag 27 augusti 2009

Loppisfynd och blogträff med Christa...

Gomorron alla goa vänner. Kan inte säga att det är strålande väder precis...här är det regnväder även idag. Idag skall jag åka till Eskilstuna och träffa en bloggvän Christa och det skall bli sååå kul, eftersom man har så mycket kontakt via bloggen. Får berätta om mötet senare. Skall ta bilen till Sala och sedan tar jag tåget till Eskilstuna eftersom jag inte orkar att köra denna sträcka ännu, blir så stel.....men det är ju avkopplande att sitta på tåg.

I tisdags när jag även då åkte och hälsade på svärmor på lassarettet så tog jag mig till Röda korsets loppis i Uppsala och fyndande dessa vackra saker.
Dessa vackra assietter som är 6 st fick jag betala endast 60,- för, tyckte det var billigt.Den här kannan betalade jag 70,- för, tyckter den är så fin med sitt blommönster...märkning under så står det KPM är det någon som vet vad det betyder eller finns det någon sida man kan gå in och titta på dessa föremål.


Och till sist detta lakan med den vackra spetsen fick jag ge 10,- för, skall även den bli en kudde av......har ännu inte börjat med den andra ännu, utan barat tvättat lakanen. Har varit så mycket lassarettsbesök så tiden har inte funnits. Svärmor har nu fått åka hem och får rehabilitera sig hemma nu.Ska nu ta och göra mig i ordning för att åka iväg. Så Christa HERE I COME
10 kommentarer:

 1. Hahhaha DU ÄR SÅÅÅÅ VÄLKOMMEN VÄNNEN! Vilka loppis fynd du hittat så fina! Ses snart kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad skoj att du ska träffa Christa det blir säkert en jätte rolig dag ihop. Assietterna var ju så söta -jag gillar blått Kramisar /STINA

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vad trevligt med bloggträff. vad mycket fint du fyndat...gillar tekannan.

  Hej från Anneli...SussiLi...

  SvaraRadera
 4. Vad fint porslin du har fyndat.Vilken snygg spets.Ha nu en mysig dag vännen med goa Christa.Ha det gott många kramizar ~~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 5. Hej Britt!Så fina loppisfynd du gjort!
  Assietterna är jättefina med dom små blå blommorna på,underbara!kannan är jättefin och charmig med söta blommor likaså det fina lakanet med den söta spetsen på blir nog fina kuddar av dom!

  Ja du har så rätt vad det gäller bloggandet.Ibland så orkar man inte med annat än sig själv och rehabiliteringen så då blir det en del bloggpauser ibland..bloggandet kan ju lätt bli en press och det känns inte bra för det ska ju kännas roligt att blogga!

  Ett bra tag sedan jag kikade in till dig men du förstår nog...vill tacka dig för alla fina och rara kommentarer som jag blir sååå glad av att läsa ska du veta vännen!=)

  Ha det så trevligt på bloggträffen med Christa,hon är en så rar och snäll människa!
  Må så gott och hoppas ni får en riktigt trevlig stund!

  Kramar Maria

  SvaraRadera
 6. Hej igen!Så du har också opererats?
  Hoppas du kryar på dig och att rehabiliteringen går bra!

  Nu ska jag vila lite från bloggandet
  tror jag,bra att göra småpauser ibland..
  blir så stel om jag sitter länge vid datorn.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Så spännande att ni ska träffas, du får berätta hur det gick. Jag har aldrig träffat någon bloggvän på riktigt.

  Och tallrikarna är så ljuvligt söta med sina blommor.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej
  Tack för titten,det var då fasligt vilka fina små assietter du har hittat och kannan var juvlig.
  kram
  ninni

  SvaraRadera
 9. Hej Britt!
  Vilka underbara små assietter. Blommorna är väl handmålade om dem. Och kaffekannan är ju bara hur söt som helst. Lakan är ju också super och vad billigt du har fyndat.
  Hoppas du haft en trevlig dag hos Christa idag.
  Kramisar Birgitta

  SvaraRadera
 10. Härliga fynd....vacker kaffekanna..
  Kram Maud

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt