måndag 3 augusti 2009

Tusen tack Viola, Birgitta och Christa

för dessa fina Awarder som ni har gett till oss alla bloggvänner. Era bloggar är så inspererande på olika sätt. Tusen tack Viola för denna Award. Din blogg är så inspererande och fin med alla dess gamla fina saker du visar från din butik.


Tusen tack Birgitta för denna Award. Det är alltid lika roligt att besöka din blogg och se alla de fina alster som du gör samt se alla fina trädgård och naturbilder du tar.

Tusen tack Christa för denna sommar Award du gett oss. Jag njuter av att se alla dessa änglar och rosor i din blogg eftersom jag älskar dessa lika mycket som du, vi har ju konstaterat att vi fastnar för samma saker, är det du som är ängeln hihihi.Har ni inte tidigare besökt dessa fina bloggar så gör det.


3 kommentarer:

 1. Grattis till dina awarder,kul!!!
  kram o ha det så gott
  ninni

  SvaraRadera
 2. Åh Britt! tack så hjärtligt för dina fina ord!! Ja vi har fastnat för samma saker du och jag! hihih JAG ängeln?? ja vem vet hihi. Tack söta!! DU är också en ängel! Jag är så glad att vi hittat varandra igenom bloggens värld! ha en underbar dag! Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till dessa fina awarder.Det är du värd......Hoppas att allting är bra med dej och att det går åt rätt håll.Ha en mysig måndag vännen kramizar ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt