lördag 8 augusti 2009

Öregrund....

var vi i går. Skulle ha varit där mellan fredag och lördag, men det fanns inget boende på varken hotell, vandrahem eller privat boende. I helgen går ju Roslagsloppet ( ett båtlopp som är väldigt populärt)....och just därför var det fullbokat överallt. Öregrund är ett väldigt vackert ställe med många restauranger vid vattnet, olika slags affärer, hantverk mm. Är bara skönt att gå på bryggorna och njuta av alla dessa fina båtar.

Solen sken hela dagen och det var så skönt att bara sitta i båten och gunga med och höra kluckande, finns det något mer rogivande, men jag tror inte att jag skulle vilja ha en egen båt och vara ute på sjön hela somrarna, jag tror inte jag är en sådan person Vi disskuterade det när vi åkte hem igår.....jag vill hellre åka runt och se mera än från vattnet så det blir väl en husbil hellre än båt framöver.När skymningen kom vid 22.30-tiden var det bara att tack Roine och Ingela för en trevlig dag med god mat och dryck och trevligt sällskap. Idag har vi inte planerat någonting ännu, kanske kan det bli en dagstur. Solen skiner och det kommer att bli en strålande dag idag igen underbart, man får väl ta till vara dessa 2 sista semesterdagar min sambo har kvar innan det är dags för arbetsveckorna igen.
Har jag inte hunnit med att svara på era alla kommentarer...men jag har inte glömt er kommer att göra det eftersom jag hinner. Blir bättre nästa vecka när semester är över och man kommer in i sina vanliga rutiner. Ha en skön lördag och var rädda om er.

6 kommentarer:

 1. Hejsan vännen.Vad tråkigt att ni inte fick något boende.Men vilka ljuvliga bilder du visar.Vill du ha recept på snickersmuffins så kan jag skriva receptet till dej eller om du har lust att själv kika in hos Hemma hos Klara inlägget är sedan 2augusti.Skriv hur du vill ha det bara.Ha en mysig dag kramizar ~~~~RITA~~~~

  SvaraRadera
 2. Hej! Ser att ni haft en skön dag i Öregrund. Det är bäst att passa på att njuta när vädret är fint. Men jag trivs bäst i sksuggan.
  Ha aen riktig skön och lat fortsättning på helgen. Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Här har Ni haft det mysigt värre...båtar och vatten.....Mina första år spenderade vi hela sommrarna till sjöss...minns det och saknar det.
  Ni har kollat båtar i helgen...vi bilar.
  Husbil ja det kan jag också tänka mig...måste övertala min man bara..
  Ha en underbar fin söndag nu...
  Nu mår jag som vanligt igen...toppen.
  Kram Anne-Lee

  SvaraRadera
 4. å så härligt ni haft de ,så fina bilder
  kramis

  SvaraRadera
 5. så härligt med en båttur........... ja det är allt bättre än att ligga på stranden.
  ha en skön söndag
  kramiz

  SvaraRadera
 6. En vacker tur och plats ni varit på...och imorgon är man inne i vardagen igen...vet inte riktigt om jag vill det ännu, men ha en bra vecka som kommer, kramen

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt