måndag 8 juni 2009

Blommor, blommor................

Ja, så var det måndag igen. Dagarna och veckorna går så fort så
man hinner inte med riktigt med. Redan har flera av träden och blommorna redan blommat över, lite tråkigt att det går så fort.

Igår var vi på kalas hos sambons bror...hans dotter fyllde 14 år...fick en smaskig smörgåstårta. Så i helgen har man haft det ganska bra, har inte lagat mat varken lörd eller sönd, kan vara ganska skönt ibland och slippa.

Var ute igår och gick runt i trädgården och passade på att ta lite kort på all blommning, måste passa på innan det är försent. Idag tittar i alla fall solen fram, men det var inte mer än 3 gr kl 06.00 nu på morronen, och det låg ett vitt täcke över gräsmattan. Vi får väl se hur veckans väder blir om det blir någon förbättring. Själv får jag passa på att göra allt som måste göras nu sista veckan som jag kan hålla på.

blomma över brunnen


penséer i stenkruka på brunnslocket

min vita rosbuske som jag fick skott av svärmor


syrener

rabatt vid infartenstora blåklint


löjtnatshjärtan


Ha de gott alla goa vänner!

11 kommentarer:

 1. Vad skönt att slippa laga mat .Ja någon värme är det inte.Vilka fina bilder du visar.Men det är ett pysslande med blommor i trädgården.Jag tycker det är skoj.Älskar ju blommor.Ha en skön måndag vännen kramiz ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 2. Å så fint du har hemma i din trädgård. När blir din operation, kanske du skrivit det nån gång?
  Ha en skön dag
  Kram Bibban

  SvaraRadera
 3. Hej Du!
  Visst är det trist att det går så fort, vi kom hem igår från en resa och poff så var allt över, syrenerna blommar, äppelblomm, ja nästan allt men gräset växer lite för fort... så vi får nog ta fram lien som vi inte har. Tänk om man kunde använda en sådan. jag ska kolla in det du skrev på min blogg. Du frågade om halsbanden, Linda är ca 1m runt halsen och ner och kostar 195kr sen har vi Ida som är 80 cm och kostar 135kr.

  Fina bilder du har lagt upp. Ha en riktigt trevlig vecka.
  Goa kramar Ina

  SvaraRadera
 4. Fina bilder du visar. Javisst går det alldeles för fort. Snart är det midsommar och då vänder det...
  Ha en skön kväll
  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 5. så mycket fina blommer du har, jag tycker det är bra att tiden går fort nu, för då får jag snart flytta ,))
  kram Jeanette

  SvaraRadera
 6. Hej! MEN så det blommar i din trädgård! Underbart!!!! Ja här i stan händer det massor och kul att se lite kändisar också. Studentfesten gick bra men det hade inte skadat med bättre väder. Hahha kan tänka mig att det är lite annorlunda firande i stockholm en här även fast det åker i massa olika saker här också men större stad, större fest säkert. Helgen har varit ok men jag känner mig så stressad. Robin var så nöjd med allt på hans student så det är då huvudsaken. Ahaa möbelköp på gång. Hittat nåt?? Ja du vädret är bara ........... nu måste ju snart värmen och solen komma. Ha det bra vi hörs Kram Christa

  SvaraRadera
 7. oj så vackra blommor helt underbara
  ha en trevlig tisdag
  kramiz

  SvaraRadera
 8. Hej! Tack vännen! Åh jag blir alldeles gråt färdig! DU ÄR SÅ go!! JA vi får hoppas det löser sig till hösten. OCH DU ingen DUM idé. VI slår ihop oss hahah vettja och öppnar en butik! VI kan måla och sälja en massa saker, köpa in nytt JA ALLT! Har en sak på g med nordljus efter semestern men det blir ju mera privat! Kan inte säga mera så här på bloggen. Det vore kul att starta eget OM man tordes. Hm. Ja vi får väl se hur det blir. KRRRRRRAAAAAAAAAAAAAM PÅ DIG SÖTA Du! //Christa

  SvaraRadera
 9. Hejsan Britt,
  Fina härliga blombilder, så fint och vacket men ack så fort det går över, bara till att passa på att njuta. Såg i ditt förra inlägg att ni funderar på att köpa husbil, jag och mannen köpte vår i juni förra året och det är det bästa vi har gjort, underbart att ut och köra vilket vi försöker göra så ofta vi kan,inte ens en bilkö kan få en på dåligt humör med husbil....man har ju både toalett och kök med sig,
  Soliga hälsningar
  Sanne

  SvaraRadera
 10. Hittade till din blogg av en slump, och oj, så fint i din trädgård! :) Gillade rosbusken speciellt mycket, men är själv helt nybörjare när det gäller trädgård. Är den svår att sköta? Hur gör man när man tar skott? :)

  Mycket trevlig och "lättläst" blogg! :)

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt