onsdag 24 juni 2009

PET-handtag.......

Hej alla vännner. Ännu en dag med strålande väder, känns så skönt att kunna gå ut med en kopp kaffe och ett korsord och njuta av det vackra vädret. Ska tydligen hålla i sig över helgen också, och det lovar ju gott. Tycker att dagarna går lite långsamt nu när man inte kan göra så mycket, beklagade mig för sambon och sa, nu har jag tröttnat på detta elände att inte kunna göra det jag vill......ha dåligt med tålamod när det gäller sådana här saker. Han försökte förklara att det inte går att göra någonting åt, att jag får se det positivt att jag blir bättre och det kan väl vara skönt att få uppassning och slippa göra vissa saker...hhmmmm. Han är ju för go min kära sambo, men det är inte min stil att bara sitta och inte göra något, brukar att ha mycket spring i benen och vara självständig, och brukar ställa upp på alla andra.

Vill även göra reklam för PET-handtaget som finns i våran butik Aromboden, som man kan sätta på en dricksflaska och sedan avända den som vattenkanna.......är perfekt för mig som har en krycka i varje hand....med denna kan jag få med mig den för att vattna blommorna jämfört med att jag skulle haft en vanlig vattenkanna.
Så med att vattna blommorna behöver jag ingen hjälp.
Detta handtag finns i flera olika färger såsom förutom svart så finns röd, grön, limegrön, blå och rosa och kostar 65,-.
Handtaget brukar jag också använda till drickflaskorna när jag har barnbarnen hemma och de har svårt att hålla i flaskorna som trycks ihop och man inte får riktigt grepp om dem......men sätter man på detta handtag så har barnen lättare att hälla upp själv i glasen......är även perfekt för de som har svår remautism i händerna och har svårt att få grepp.

Ska nu ta och ringa läkaren, gjorde en tabbe igår av misstag......var ute och gick på tomten vid dammen, och lyckades trampa i en liten grop i gräsmattan som jag aldrig sett tidigare...men nu när det inte får hända så hittade jag den lilla gropen med mitt ben....och fick så ont i knäet, och haft det under natten....vet inte om det hänt något eller om det blev extra ont efter feltrampet....men roligt var det inte. Hade tänkt kunna sluta med med en del tabletter......tar 12 tabletter om dagen samt en spruta, så det är inte lite. Jag får hoppas på det bästa att det inte blev något som förvärrades..........var lite klumpigt kan jag tycka.

Ha de gott alla goa vänner och njut av solen

19 kommentarer:

 1. Oj då vilken otur du hade som råkade trampa ner i en grop,hoppas det inte blev något tok med knät.
  kram
  ninni

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset om handtaget .Har sett det tidigare men tyckt att det var en onödig grej .Men du har ändrat min syn nu :)
  Hoppas du inte förvärrade ditt knä ,
  Kan säga att grillen var kanon .finns även en kokplatta där man kan koka potatis eller steka samtidigt som man grillar .En verkligen prisvärd gasolgrill .

  Kram Ewa

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen! Ja alltså jag har ju långt hår så någon förlängning blir det ju inte. Har kanske inte riktigt så långt som på bilden. Hhaha kronan hihihi du är för söt. Ja lite kortare lugg vore säkert bra. Ja jag har nog likadan ut i många år och känner för en Större förändring nu. Måste ju vara fräsch! Ja kan tänka mig att det sliter ut håret och det vill jag inte göra med mitt. ÅH SÖÖÖÖÖTA DU har du gjort reklam!! För mig??? åh tack snälla söta du! Din bakelse är klar, fattas bara dekoration och fyllning. :-) Ska genast kolla in SIB. Tack snälla!! Åh du är bara en pärla! Ha en unederbar dag vännen! Kram Christa

  SvaraRadera
 4. Tack för dom rar orden,skrev en kommentar till dig på morgonen men den gick nog inte fram ser jag,hoppas det inte vart något tok men benet nu.
  kram o ha det så gott
  ninni

  SvaraRadera
 5. Ett sådant handtag fick vi för ett par år sedan av en av svärdöttrarna. Jag kan verkligen rekommendera det. Vi använder det när vi vattnar blommorna. Nu fick jag fler tips
  Ha en bra dag
  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 6. Passa på att njuta nu, även om det kliar i kroppen efter att få göra det du vill och det är jobbigt att sitta still.

  När jag ska koppla av i trädgården ser jag ofta allt som ska och borde göras, så det är lite problem med att bara ta det lugnt.
  Ha en skön dag med sol och korsord.
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Vilken tur att det är vackert väder i varje fall när du ändå måste hålla dig still... förstår om det kan vara jobbigt. För då kommer man förstås på ännu mer som man skulle ha kunna gjort när det inte går...

  Krya på dig och ha det gött i solen!!

  Tack för titten hos mig Kram Lotta!

  SvaraRadera
 8. oj oj hoppas det inte hände nåt med knäet nu .Smart handtag ni säljer .Förstår att det blir långsamt e man van att håll igång så blirdet tröigt att vara still . Du jag undrar om du vet hur mycket av pepparkakskryddan (Som ja köpte av dej )man ska i när mn bakar mjuk pepparkaka ,ska baka till lördagens marknad gött i värmen hehe.. Kramisar /STINA

  SvaraRadera
 9. Håller tummarna för dej att inget att hänt med ditt ben när du trampade fel. Skönt att det vackra vädret kommit nu när du kan vara ute. Passa på att njuta av att bli uppassad.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 10. Hoppas att det inte blev sämre av feltrampet...
  Vilket fiffigt handtag! Ska tipsa mamma och syster som båda har reumatism.

  Du har något att hämta hos mig om du vill!

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 11. Känner igen det där med envishet och behovet att vara självständig. Men akta dig bara så att du inte gör dig illa på kuppen. Lät otäckt det där med vrickningen. Hoppas att det inte gjorde ngt värre.

  Ha det så gott.
  Kram Ida

  SvaraRadera
 12. Tack för din gulliga kommentar den värmde...men du vilken tur att det inte blev värre, när du snubblade. Hoppas ditt knä blir bra snart.
  Kram Bibban

  SvaraRadera
 13. Hej vännen :) Hoppas du blir bättre med allt.med oprationen.Här är livet inte på topp har inte lust till nåogt nu.Bilen går inte framåt komma kosta några tusen sedan inbtott o några tusen igen där som försvenn.Alltid n¨got som händer i värmen o stressen.
  Jätte bra handtag du visa.Ska kolla på detta :) hade bra kram

  SvaraRadera
 14. Vad sa läkaren? Hur gick det!!!
  Förstår att det är trist men snart springer du på som vanligt...passa på att ta det lugnt nu..
  Vill också slå ett slag för hällpipen som skuvas på pet-flaskan....mycket fiffigt..har en sådan..
  Jo du Britt fotot hade jag tagit och satte ihop två bilder i Photoshop-så kul...
  Ta`t lugn,ta e toy!!!
  Kram Anne-Lee

  SvaraRadera
 15. haha du skulle vara här och lukta vi sitter här nu familjen och alla har åsikter om hur blomman luktar .
  det är en porslinsblomma även hoya
  ha det gott
  kramiz

  SvaraRadera
 16. tre lotter har du i min tävling
  kul att du vill vara med
  kramiz

  SvaraRadera
 17. de handtagen verkar väldigt bra, men hur går de med din knä,ajaj hoppas de försvinner snart det onda
  kramis

  SvaraRadera
 18. Vad mycket det är man vill göra och vad man ser behöver göras när man vet att man inte kan.
  Inte lätt när man är van att alltid ha något på gång. Du får passa på att njuta av att bli ompysslad och vila och ta det lugnt så att bli bra i ditt knä, hoppas nu det inte blev värre för dig iom ditt felsteg i gropen.

  Fiffigt handtag, får jag nog undersöka vidare...

  Ha det nu riktigt härligt i sommarvärmen, njut och koppla av så gott du kan.

  KRAM Yvonne

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt