måndag 15 juni 2009

I väntans tider........


Hej! Nu har jag blivit inlagd på Löwenströmska. Var här kl 13 och tog en del prover och fick min sängplats. Kl 16.30 kom sambon och vi åkte ut och åt lite god mat. Har varit lång väntan när man inte har så mycket att göra än datorn o min bok. Ligger på en 4-sal, fast vi är bara 3 st, en äldre dam på 70, och en tjej i samma ålder som mig. Det är ganska lustigt, hon som är lika gammal som jag är undersköterska, fotterapeut med egen klinik, och för ett par år sedan op struma och jag är också undersköterska, fotterapeut och op struma för ett par år sedan. Tänk var världen är liten, att placera likadana brevid varandra..... Så här ser sjukhuset ut som jag ligger på, ett ganska fint privatsjukhus. Besökstiden blev nu slut vid 19-tiden så det var bara för sambon att ta farväl och åka hem och lämna mig åt mitt ödé. Börjar kännas lite olustigt nu, var redan förvirrad när jag åkte hit......skulle borsta tänderna och vad gör jag, jo jag tog en tub som jag plockat fram och klämde ut på tandborsten, och när jag för den mot munnen upptäckte jag att jag hade tagit min underlagskräm som var brun på tandbosten. Hur skulle detta sett ut om jag inte hade upptäckt de i tid......ja, jag hade kanske fått ett brunt leende istället för ett vitt........så det kan gå när man är nervös och virrig.


Här ser man mitt sängbord med min bok Inred och dekorera ljust & lantligt, samt min dator och en kopp kaffe.
Min säng som jag har legat och skrivit på datorn i flera timmar nu. Väntan är lång, hade varit bättre att fått op samma dag som man kom in.Får se hur mycket nattsömn man kan få, har svårt att sova bland okända människor, men de får väl ge mig något om jag inte faller i sömn. Kan ju inte sitta vid datorn hela natten. Framemot 21 tiden skall de bli steriltvättning av hela kroppen och håret, så håret ser ut som en golvmopp.
I morron bitti kommer nattsköterkorna och väcker mig vid ungeför 6 tiden för en ny sterildusch och sedan lugnande medel innan jag åker ner till 7.30 för operationen. Så nu kommer jag inte att kunna skriva något mer inlägg föränn på onsdag, eftersom jag kommer att ligga kvar på uppvakningsavdelningen hela dagen och natten i morron. Så ni får ha det så bra tills vi hörs igen på onsdag. Sköt om er alla goa vänner och tusen tack för alla uppmuntrande kommentarer, det värmer gott.

11 kommentarer:

 1. Hej Britt!
  Jag håller tummarna för dej och du ska se att allt går bra.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej ok då är du nu inlagd! Fått säng, datan ser jag ätit god middag och fått en sängkamrat. Tänker på dig vännen. Kul att du delar med dig av bilderna därifrån så man får följa dig där! Då slipper man sakna dig så mycket. Ja det regnar här! Gissa om man är less. Imorgon ska jag åka på en loppis runda. Letar efter en skänk eller skåp till köket. Hoppas du inte känner dig för ensam där nu, det gjorde jag när man låg inne flera ggr. Kram på dig! //Christa

  SvaraRadera
 3. Hej vännen,
  Ser att du är på plats nu! Härligt att datorn fick följa med,-inte så ensamt då! Så skönt att morgondagen närmar sig så du slipper vänta,-att det blir klart, så att du får åka hem snart-börja må bra igen!!
  Är på jobbet 07.30 tänker på dig då!!
  stora Kramen Anne-Lee (be om öronproppar om de har)

  SvaraRadera
 4. Masse lykke til i morgen tidlig!!
  Stor klem fra Maja

  SvaraRadera
 5. Ska tänka på dej hela tiden
  Lycka till Kram Bibban

  SvaraRadera
 6. Glömde skriva,-du undrade om jag hade långt kvar till semestern,-ja nu känns det långt då kroppen vill ha vila nu-3 veckor kvar-puh!
  En skall inte klaga då halva stan är varslad!
  Kramis gen Anne-Lee

  SvaraRadera
 7. Passa på att slappna av och läs! Skönt att du får ha datorn med dig. Känns väl lite mer som hemma då?
  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 8. Hejsan Britt!
  Hoppas att du får sova inatt och att operationen går bra imorgon. Känn absolut ingen stress med betalningen. Tar det när du mår bra och orkar.

  Kramar Ida

  SvaraRadera
 9. Vad kul att du visar bilder var du är.Så jag slipper sakna dej.Datoorn och fina boken är med.Tur det för annars är det ju bara så långsamt på sjukhus.Hoppas att du inte känner dej ensam ,för det gjorde jag.Håller tummarna nu vännen och önskar dej lycka till.Många tankar och kramar ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 10. Nu är förhoppningsvis väntan över och operationen klar! Jag hoppas att allt gått bra och att du återhämtar dig snabbt!
  Kramiz, Nicole

  SvaraRadera
 11. säder många lyckokramar till dig att allt ska gå bra nu,
  KRAAAAAM

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt