tisdag 2 juni 2009

Tack Paula

Idag fick jag min vinst från Paula strumpor och detta fina halsband. Man ser inte färgen på stenarna men de är svagt rosa/lila. Just nu ligger hon i förkylning med feber.....jag hoppas du kryar på dig snart.

Idag har det regnat hela dagen, men det behövs ju regn också, men man vart lite bortskämd med det fina vädret, när man kan hänga ut tvätten och bara sätta sig och ta en fika ute.

Igår gjorde jag något som jag inte skulle ha gjort egentligen....jag tänke att det är inte så långt kvar till op, så då kan jag väl pröva att försöka vara ute och gå en sväng. Så sambon och jag gick till spåret och när vi kom fram dit så gick han åt ena hållet och jag åt det andra så skulle vi mötas eftersom han går fortare och ev skulle spring. Jag knatade på med staplande steg och med mina stavar. När vi sedan kom hem så satte jag mig i soffan och nästan inte på att komma upp, för jag var så stel och natten skall man inte prata om, så detta gör jag inte om mer.
Vad är det man säger... är huvudet dumt så får kroppen lida.

Ha en fortsatt trevlig tisdag


5 kommentarer:

 1. Grattis med vinsten!!
  man lærer så lenge man lever...hehe
  Klem fra Maja

  SvaraRadera
 2. Här har det inte kommit en droppe regn. Solen skiner. Det är inte så varmt som igår och lite blåsigt
  Ha en skön kväll. Hitta nu inte på något dumt:-)
  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinsten.Gulligt halsband,Vad tråkigt att du har ont inte skoj.Visst är det tråkigt att det regnar.Men det behövs ju.Men man blir lätt bortskämd med sol och värme.Krya på dek.Ha en skön kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten Britt om jag inte skrivit det redan?! Ja du ut med dom som sätter såna här konstiga regler. ATT dom tjatar på att det ska löna sig att arbeta verkar ju inte stämma alls eller åtminstone inte för oss som ÄR arbetslösa. Ha en fin kväll kram Christa

  SvaraRadera
 5. Det är ju så att huvudet vill....känner igen det där...ska aldrig göra igen...så står man där en annan dag och gör igen....envis ska man va...dumdristigt ibland visst..
  Skaffa växthus men ta modell större...jag har ett som är 2*1 meter ungefär. Lite större är det väl men inte mycket..
  Då kan du ju odla det du vill ha + att ni kan sitta därinne..
  Vi har pratat om att vi ska bygga ett av gamla fönster och då vill jag bygga upp en mur först och sedan växthuset på det...fiiint.
  Hoppas nu att du mår bättre i kroppen efter gårdagens promenad?
  Kram Anne-Lee

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt