torsdag 6 augusti 2009

En Salatripp....

gjorde vi igår. Det var så strålande väder så vi kände för att ta en tripp till Sala som är en vacker liten stad med dess damm och alla de små vita broar över. Vi började dagen med att åka till Öst möbler för att gå runt lite och titta, är fortfarande ute efter en soffa som vi inte har kommit till skott att köpa ännu, man tycker vissa är fina, men sedan går man och fundera och tänker att man kanske hittar någon annan som är ännu finare. Vi har nu bestämt att vi måste snart komma till skott med att bestämma oss, man kan inte låta det gå ett år innan man gör slag i saken. På Öst möbler hade de en del soffor, men inte som föll oss i smaken...som vanligt hihihi. Var tvungen att fota detta bord som var uppdukat med så fina saker.

Köpte denna kuddfodral i linne, i en affär som heter Linneskåpet som ligger på gågatan i Sala. Var så vackert med monogrammet.

Gick sedan vidare ner mot dammen och alla dess små broar. Har alltid tyckt om att gå och strosa i dess underbara park. Båda sa att till Sala skulle man kunna tänkas flytta i framtiden när man inte har jobb som styr en. Här kommer lite bilder från dammen.




















Åkte sedan vidare till Måns Ols, ännu en vacker plats, där det är både badplats, strövområde och restaurang. Badade där för första gången i sommar, var riktigt skönt i vattnet. Har lite svårt ännu med bentagen när jag simmar, är fortfarande lite stelt ännu. Har iaf cyklat flera gånger om dagen på motionscykeln hemma och kan komma runt nu på den så det är ett plus.

Avslutade dagen på denna mysiga restaurang och dess goda mat och härliga miljö.


























I Sala kommun har det satsat riktigt ordentligt på blomsterarragemang. Vid rondeller, på torget, vid alla centrala vägar hittar man dessa blomsterarrangemang av olika slag, väldigt vacker och välkomnande.








Här kommer bilden på min dotter och klänningen som hon köpte till helgen då hon skall vara tärna på hennes kompis bröllopp. Vart sugen på den själv för den var så fin. Skulle även kunna tänka mig att köpa en röd sådan att ha till julen. Är kanske något att tänka på....




Skall nu ta och gå runt med långsnabel och ta bort lite av änglarnas tofflor innan jag går ut och lägger mig i solstolen och lapar lite sol.

Må så gott alla goa vänner och tack för alla goa kommentarer hos mig.











12 kommentarer:

  1. Visst är det konstigt att änglarna lägger sina tofflor överallt....och de måste va väldigt många;D
    Vilket fint kuddfodral!
    Härliga bilder...roligt att det går framår med rehabiliteringen....
    Kram Maus

    SvaraRadera
  2. Javisst är Sala en mysig liten stad.
    När vi åker ut till min Polar passerar vi Sala och gör ibland en avstickare in i centrum. Det är Linneskåpet som drar. Jag brukar inte komma hem tomhänt.
    Till höst skulle jag vilja ha nya gardiner och då blir det en Salatripp.
    Det får bli en promenad när vi kommer dit, nu ditlockad av dina fina bilder.
    Vad skönt att knäet uppför sig ordentligt, mitt är lite stelt fortfarande, men det viktigaste, jag har inte ont.
    Jag sitter på balkongen och bloggar men ska strax gå och plocka hallon i en trädgård som vi ser till medan ägarna är borta.
    Ha en fortsatt bra dag.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Vilka fina bilder du bjuder på...kuddfodralet var bara ljuvligt! Tänk vad det gör mycket med små fina bokstäver "ler"
    Jodu, dom har lämnat tofflor här oxå änglarna...eller mer i form av stoooora moln, hihi...
    Men det tar jag sen, nu ska jag ut i solen!

    Ha en finfin dag & kramis! Anki

    SvaraRadera
  4. ~Vilket fint kuddfodral.Vilken ljuvlig stad sala verkar vara.Mycket vackra bilder.Vad skoj att komma ut lite.Ha det så gott vännen mänga kramizar ~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  5. Sala har jag inte varit...efter dina bilder är man bara tvungen att besöka den.

    Hej från Anneli...Sussili...

    SvaraRadera
  6. Hej! Vad vackert det är i Sala. Har aldrig varit där. Ser jättemysigt ut och snyggt kuddfodral du hittade. Skönt att ditt knä uppför sej rätt så bara nu.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  7. Halllååå!Visst ser det inbjudande ut, poolen! Ja Pia bor faktiskt ganska så nära mig i stan och så har hon stugan då lite utanför. Spa kvällen var trevlig och väldoftande! Åh jag ska ha ett party till i slutet av sep då kankse DU vill komma`??? Vore ju så kul att få träffa dig med!! Allt bra annars? ser att du varit i Sala en sväng, fint ställe är det. Ha en fin kväll nu vännen min så hörs vi mera kram

    SvaraRadera
  8. Men vad fina bilder. Det är vackert i Sala:)
    Kram Lallis

    SvaraRadera
  9. Jasså det är änglarnas tofflor som ligger slängda i hörnen? Jag har alltid undrat:-)
    Jag har aldrig varit i Sala men nu blir jag ju sugen på att åka dit. Kanske det händer någon gång...
    Kram/Åsa

    SvaraRadera
  10. Överallt omges vi av ljuvliga upplevelser, och när jag ser dina foto så förstår jag varför det är gott att leva.
    Ha en fin helg.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Vackra bilder från Sala! Kuddfodralet var så vackert liksom klänningen som din dotter köpt! Fina fynd från Tradera i föregående inlägg! Kul att se kuddfordralen sedan. Ha en trevlig helg!
    Kram Anki

    SvaraRadera
  12. Vilkafia ställen du besökt :)Det ärså underbart och arag och bara juta av en finplats man är på.Vet precis hur du menar.Man känner hur all stress läggersig o lugnet kommer in i kroppen :) hade bra kram

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt