måndag 24 augusti 2009

Strålande solskensdag...




Godmorgon alla goa bloggvänner och tusen tack för alla goa kommentarer. Hoppas ni har haft en skön helg och även kunnat njuta av lite sol så här på sensommaren. Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag till sjukgymnasten i fredags, och jag fick ingen bastning av sjukgymnasten utan hon tyckte jag har kommit långt i min träning, samt att det var bra att jag tränar med pilatesbollen med hantlar eftersom då får hela kroppen träning. Hon tipsade även om att träna i bassäng med en viktväst för det är en snäll träning för knäet samt mitt andra skadade knä får lite lindring. Ska bli skönt när min andra operation på andra knäet blir av, sedan kommer man kännas som en ny människa, kunna gå obehindrat och cykla mm underbart. Ska träffa läk som op mig för återbesök den 15 sept då får jag förmodligen nästa besked om op för nästa knä.

I fredags kväll festade vi på lite kräftor med tillbehör supergott, recept kommer nedanför bild.
I lördags var vi till Uppsala och tittade på Amerika car show, men tyvärr så glömde jag kameran hemma så det blev inga bilder därifrån, men mycke snygga bilar fanns det där. Är lite frälst i mustanger och corvetter. Min sambo är inne på att köpa en mustang cab, han har varit och tittat på en del och lusläser blocket på bilannonserna. Åkte även och besökte svärmor på Ackis på eftermiddagen.
På söndag bar det iväg till Surahammar och till min dotter Madelene som flyttat till en lgh med sina två barn. Lgh var jättefin och vi hjälpte henne med lite montering av möbler och åt en god middag. Även äldsta dottern Therese var där med sin son Måns så jag fick äran att träffa mina 3 underbara barnbarn samtidigt.

Solen skiner idag för fullt och inget moln på himlen ännu, men det blåser, man märker att det är sensommar, löven börjar ändra färg och vindarna är lite kyligare. I fredags fick jag avin fr Fridas gård på kannan och skålen som jag beställde så jag får ta och hämta ut paketet nu i dagarna. Ska försöka att hitta en kommod som jag ha det på.





Eftersom Linnéa inte äter kräftor så gjorde jag bl a en sallad bestående av sallad, tomater, majs, rödlök, fetaost, lite olivolja och grovmalen svartpeppar.



Fick inte tag på någon krondill så det blev vanlig dill och det gick lika bra det oxå och goda var kräftorna.



Gjorde även en västenbottenostpaj bestående av pajskal gjort på grahamsmjöl och smör vatten och salt. Fyllning strimlad rödlök, tomater, färsk basilika, riven västenbottenost, ägg och milda mat, salt och peppar.


Nu börjar magen kurra så nu är det väl dags för frukost, skall sedan vid lunch åka till sjukhuset och hälsa på svärmor igen. Ha de gott allesammans och ha en skön dag.



10 kommentarer:

  1. såå trevlig helg du har haft
    så god mat
    hihi blir julite sugen
    ha det bäst kramiz

    SvaraRadera
  2. Mmmmm det ser gott ut.
    kram
    ninni

    SvaraRadera
  3. Vilken mysig helg du har haft.....Åh vilken god mat .Jag blir ju hungrig!!!!!! Ha en mysig måndag vännen kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  4. Åh gud så mycket god mat du visar mums.Ja du skogens guld ja. Ja det sägs att det finns mycket i år MEN ja jag har då inte haft turen innan. Igår hittade vi dock mycket. Ha en bra dag kram

    SvaraRadera
  5. Tack Britt! Ja dom var ju fina dom taggsen och det är så kul när man har tur. Man vinner ju inte sååå mycket annars hihi. Ja jag har läst ditt mail så vi plingar varandra under onsdag eftermiddag! KRRAAAAAMM

    SvaraRadera
  6. men gud så mycket gott du läskar med,
    kramis

    SvaraRadera
  7. Så bra at du begynner å komme deg etter operasjonen!
    Masse deilige fristelser du viser....mmmmmm
    Ha en fin kveld;)
    Klem fra Maja

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Ser att du haft en trevlig helg och att sjukgymnasten var nöjd med dej.
    Vad roligt att träffa på en likasinnad, som också gillar Ford Mustang. Har velat ha en sådan ända sedan sextiotalet, men nu har jag gett upp hoppet om den. Jag vill ju ha en gammal isf.
    Nu önskar jag dej en fortsatt fin vecka.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  9. Så hungrig jag blir av all din goda mat.;o)
    Tänk om jag orkat göra så god mat, ska pröva dina recept.
    Ha en bra kväll och dag imorgon.
    Kram

    SvaraRadera
  10. Det såg verkligen gott ut.... blir riktigt sugen...
    Kram Maud

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt