måndag 18 maj 2009

Efterlysning.....

Hej alla goa vänner, nu kommer jag med en efterlysning på ett bra recept på hemmagjord potatissallad. Ska ha konfirmation på söndag och ett kanonrecept som jag har haft hittar jag inte längre. Blir ca 25 pers vad jag vet nu, så det blir en stor sats att göra. Har ni ett bra recept så hör gärna av er, är tacksam för alla förslag.

Har varit en hel del att göra i helgen, växter har flyttats hit och dit, men nu tror jag att det känns bra, att de är på rätt ställe. Eftersom jag inte kan gräva i dagsläget så är det min kära sambo som har fått konka och burit, det är tur att han är så intresserad av trädgårdsarbete annars har det inte funkat. Men på slutet av dagen gjorde han något så han känner av ryggen lite, hoppas det inte är så allvarligt, att det går över fort. Jag får ringa nu under förmiddagen och höra hur han känner sig.

På tal om att ringa, så köpte jag i januari en IPhone och då skall man knappa in pin-kod och nu i helgen så stängde jag av den av misstag och kommer inte ihåg pin-koden. Var tvungen att ringa telia så de skulle skicka en puk-kod som jag får i veckan för att komma in på telefon. Helt frustrerande är det, att inte kunna använda telefonen. Skall lära mig att skriva upp koderna hädanefter, så slipper detta hända.

Ha det gott och glöm inte höra av er till mig om ni har något recept ni vill dela med er av på potatissallad.2 kommentarer:

 1. Hejsan Britt,
  jag ville bara lämna en liten hälsning till dej, jag har inte bloggat så mycket på sistone, har mycket att stå i då sonen ska ha studentfest, potatissallad har jag inget speciellt recept på men gå in på recept på nätet så hittar du säkert något som passar,
  Soliga hälsningar
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Hejsan vännen.Hoppas att allting är bra med dej.Potatissallad har jag inget recept på.Jag köpte kassler som dom skivade och la på stora fat och garnerade snyggt.Då skulle jag även ha potatissallad.Men jag fick rådet att köpa .Så jag köpte 2 stycken hinkar för vi var25 personer.Men jag skulle köpa några paket fryst dill och blanda i varje hink och det blev så gott sedan gjorde jag en stor sallad och även baugetter som var lite varma.Alla tyckte det var kanon.Sedan blev det kaffe och en finare kaka.Men på recept.nu hittar du säkert recept.Lycka till och ha en bra måndag Kramiz ~~~~RITA~~~~

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt