tisdag 5 maj 2009

Kunde har varit bättre...

God morron till Er alla, men för mig är det si så där, har sådan värk i mina knän och leder idag, så idag följer mina 2 benta kompisar med mig idag. Det sämre vädret har gjort att det blir sämre idag. Känns som man har blivit överkörd av en ångvält, "får väl ligga i soffan och äta praliner och pilla naveln".Skämt åt sidor, man får göra det bästa av dagen en då, fast det tar lite längre tid. Det är konstigt att det ska ta så lång tid för en remiss till en ortoped fr 20/3 och fram till nu, och inget har hänt ännu. Man blir bra less ibland på sjukvården.Nu har jag klagat färdig, nu ska jag ta lite frukost och sedan tråckla in mig i bilen och uträtta en del ärenden.

Vi hörs senare
4 kommentarer:

 1. Hej Vännen! Det där lät inte kul men jag vet vad det är att ha värk. Har också ständig värk i mitt vänstra ben och ska på röntgen i morgon.Man misstänker bäcken fel som trycker mot mina nervtrådar. Har haft detta fel så länge jag kan minnas och gissa hur många olika diagnoser man har ställt?? så nu hoppas jag att man hittar nåt. Det var det, Hoppas att du kan njuta lite idag i alla fall. Kram

  SvaraRadera
 2. Heje
  Synd om dig att du ska ha ont i dina knän, väntan blir lång när man vill att smärtan ska ge sig. Tack för tipset på tvål. Och du ...äta praliner och pilla naveln kan man väl göra en regning dag;)
  kram Bibban

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt att gå och ha värk.Vilken lång väntan.Kan du inte ringa och gnälla lite för att skynda på ?1000 tackför receptet på tvål Och du äta praliner och pilla naveln är väl alldeles utmärkt hihihi.Krmiz ~~~~RITA~~~~~~.

  SvaraRadera
 4. Inte kul att behöva ha värk och mindre kul att behöva gå och vänta så länge på att få en tid till ortopeden, (min dotter fick vänta lite över 8 månader) så nog kan det bli lång väntan. Hoppas du slipper vänta så länge och snart få en tid.
  Ha det så gott!
  Önskar dig en underbar dag och hade jag kunnat hade jag trollat bort din värk.
  Kramisar

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt