fredag 8 maj 2009

Fått ett besked....

Fick ett ganska så positivt besked nu på förmiddagen när jag ringde vårdgarantinenheten. Det finns möjlighet för mig att komma till ortocenter på Löwenströmska vid Upplandsväsby i slutet av maj och ev en operation under juni, enl dem. Får slutligt besked månd eller tis i nästa vecka, så jag får väl leva på hoppet.

Solen skiner fortfarande, men det blåser ganska så bra. Så det är bara att hänga ut tvätten så blir den torr fort. Ska ta fram ta fram "långsnabeln" för att städa undan änglarnas tofflor, så kan man ta det lite lungt till kvällen. I morgon ska vi på inflyttningsfest hos min sambos mellandotter, som ska bjuda på mat, och på Söndag ska vi åka till min äldsta dotter i Västerås och fira hennes son Måns som fyller 3 år på måndag. Tänk vad tiden går fort, jag tyckte det var
nyligen de fick barn.....

Jag får önska alla goa bloggvänner en riktigt skön och trevlig helg med förhoppningsvis mycket sol. Nu skall jag gå in på era bloggar och läsa, har inte hunnit det tidigare.
9 kommentarer:

 1. Hej vännen! Tack! Nej nej kommer inte att gå i från rosa hahha men ville prova nåt annat också! NEJ jag har inte photoshop, har inte köpt den ännu men jag vill ha den. Jag använder mig av 2 olika program. Den ena heter Paint net och den andra microsoft digital image 2006 editor. Det är en äldre version men fungerar bra. Nej jag har planer på att ta det liiite lugnt också. Imorgon får vi gäster, ska ha en liten utflyttningsfest medans ni ska på inflyttningsfest och andra roligheter! Åh så glad jag är för din skull att det ordnat sig för din del med ev op och annat. BRA jobbat säger jag bara. Väntar fortfarande på besked från min röntgen! Ha en super trevlig helg vännen! Kram

  SvaraRadera
 2. Vad skoj då lever vi på hoppet.Grattis det gäller att stå på sej.Ha en mysig dag.Nu blev jag glad för din skull.Delad glädje är dubbel vet du väl?Ha en skön dag kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. hoppas du får din operation så fort som möjligt,sånt måste vara jobbigt att vänta på , jag flyttat sista helgen i juni ;) så inte så långt kvar
  ha en fin helg
  krma Jeanette

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Oj, vilken läcker blogg jag hamnat på.
  Har hänt någon gång för att jag antagligen markerat tokigt och det har kommit fram en överraskning.
  Själv har jag opererat ett knä för ett år sedan.
  Underbart att slippa värken, och att kunna gå längre sträckor.
  Hoppas allt ordnar sig för dig.
  Ha det så bra hälsar Viola

  SvaraRadera
 5. Roligt att hitta hit. Otroligt vacker trädgård. Hoppas det blir en operation. Tänk dig förf innan du dammsuger upp änglarnas tofflor så de inte fryser om sina fötter.

  Anette

  SvaraRadera
 6. Tack för dina fina ord hos mig ! Men vilket vackert hus ni bor i .måste vara kul att fixa med denna trädgård .
  Önskar dig all lycka med din operation

  Kram Ewa

  SvaraRadera
 7. Hej Britt, tyvärr kommer jag inte in på Jellybean,- faten ser jättegulliga ut! Ska försöka komma in vid senare tillfälle! Visst vad han söt min lilla gubbe som kom hem med så fina kakfat! Vad härligt att du ser en operation inom snar framtid!!
  Ha nu en mysig helg!
  Kram Anne-Lee

  SvaraRadera
 8. Jag hoppas att du snart är bra från din värk och att behandlingarna snart kommer att ske. Du skrev att du ska fira barnbarn i Västerås, jag ska dit 23 maj och fira två små tvillingbarnbarn. Tyvärr är det lite långt till dessa våra små älsklingar. Jag beundrar ditt hus vilken trädgård och vilket underbart badrum! Du är att gratulera till detta fina och nu hoppas vi att du snart är fri från värken! Ha en skön helg! Märta

  SvaraRadera
 9. Hejsan!
  Halkade in här via Bloggullet...

  Jobbigt att gå och vänta på operation; håller tummarna för att du snart får det hela överståndet och blir fri från värken!

  Ha det gott!
  /J

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt