fredag 15 maj 2009

Glädjande besked....

Hej alla goa vänner. Idag har jag ett glädjande besked, har fått tid hos ortocenter på Löwenströmska i Upplands Väsby nu den 26 maj och planerad operation i midsommarveckan, och det var kanske mindre roligt, men vad gör man. I värsta fall gör de en knäprotesoperation. Får besked när jag kommer dit.

Jag är ju optimistisk och har bokat semester, fast jag vet om operationen nu. Vi åker med 2 barn, min sambos 15 åring och hennes kusin till Göteborg och ska gå på Lisseberg, vi kommer att vara i Göteborg 3 nätter, sedan åker vi vidare till Tingsryd och bor där 3 nätter och sedan skall jag boka in ett par nätter till någonstans innan vi åker hem. Sambon frågade kommer du att klara det, och optimist som jag är så säger jag, men då har det ju gått nästan 4 veckor sedan operationen, vi åker 17 juli på semester. Är det någon som gjort denna operation, så hör gärna av er så jag vet hur man känner sig efter ett antal veckor.

Får önska alla en trevlig fredag, ha det gott
6 kommentarer:

 1. Hej vännen vad härligt för dig.låter kul och ha semester och kunna mysa med familjen.Hoppas du komma orka med,vej själv inte hur ont eller trött man är efteråt.Men vi får hoppas på det bästa nu! hade bra kram

  SvaraRadera
 2. Grattis Grattis..skönt för dig att få det avklarat snart..önskar dig lyckatill
  Kramar Bibban

  SvaraRadera
 3. Grattis Grattis.....skönt att få det gjort.Kanske inte midsommar veckan men men.Ska du åka till min hemstad Göteborg vad mysigt.Längtar hem ibland men Göteborg finns ju kvar.Jag trivs här jättebra med min Älskling och nära och kära.Ha en skön fredag vännen kramiz ~~~~~RITA~~~~~~~.

  SvaraRadera
 4. så gott det måste vara att få en tid och veta att nu blir det av .
  Liseberg är härligt nu när det börjar bli varmt
  ha en trevlig helg
  kramiz

  SvaraRadera
 5. Grattis till att du får gjort operationen.
  Det låter som ni kommer att få en härlig semester, det är skönt att komma hemifrån ett tag.
  Nu har jag en fråga kom jag på, hur jordförbättrar du rabatterna?
  Ha en skön helg.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Hej Britt!
  Det är bra att vara optimist.
  Jag gjorde en knäoperation i mars förra året. Fick en protes instt. Jag har inte uppfattat vad för slags operation du ska göra.
  Jag berättar mer,
  om det är samma fel vi har.
  Ha det så bra i helgen och kram Viola

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt