måndag 4 maj 2009

Regn hos mej.......

Vad har ni för vader hos er idag, här regnar det för full och bara 5gr burr.... Har blivit lite bortskämd med det fina vädret som varit. Man får vara glad att vädret var så fint under Valborgshelgen. Var ute i trädgården tidigt i morse och knäppte kort på tulpanerna som äntligen har börjat slå ut. Får passa på att förverkliga dem på bild för man vet aldrig när rådjuren kommer och naffsar i sig blommorna och lämnar bladen kvar helt ensamma, ingen vacker syn.
Den här första bilden på tulpanerna vet jag inte riktigt vad som har hänt med dem, men de blev lite pygméer, ville inte växa upp och bli stor. Förra året var de större...hmmm, konstigt.
Dessa tulpaner har växt och blivit större men då står de på en helt annan plats och en annan sort.
Här trängs tulpander, påskliljor och rosen buske tillsammans med en lite lila perénn


Här har det även kommit med en gul tulpan tillsammans med rödorange och en gullviva....
Nu ska jag fortsätta att sortera papper och slänga bort de som man inte behöver ha kvar. Skulle behöva en dokumentförstörare, får kanske investera i en sådan frammöver.
Ha de bra så länge


3 kommentarer:

 1. Åh så fint det blommar där!! Oj oj! Kram

  SvaraRadera
 2. Så härligt när det blommar! jag älskar gullvivorna men visst går det för fort? Här har det regnat i natt men det är nog precis vad växterna behöver här är det hur torrt som helst. Ditt paket är på väg! :)

  Stor kram Annie

  SvaraRadera
 3. Ja du livet är en prövning och värk är aldrig kul! NU har jag mailat dig :-). Kram

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt