onsdag 6 maj 2009

Tusen tack Stina.....

Goa bloggervännen Stina gav sina bloggvänner denna fina bild att ta med sig till sina bloggar. Så här fick vi alla en underbar rosbild, från en underbar och snäll person med sina alla goa kommentarer på bloggen. Tack snälla Stina.7 kommentarer:

 1. Åååå så fin den var=)

  SvaraRadera
 2. Hej! Visst är Stina snäll! Jag har också hämtat blommorna! :-). Ja nu är det då gjort och som du skriver så fattas ju bara att man får vänta i evigheter, ingen service alltså! Har du haft en bra dag? Jag har haft besök av din dotter på min blogg :-)hihi! KUL! Det är alltid lika roligt att få nya besökare. Skrev lite om dig hhahah MEN inget dumt utan tvärtom. NU ska jag kila och basta, jag fryser! Brrrrr Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Ja då är hon tuff! Kan förstå att du hjälper henne. hihih JA GÅ in du och läs hihi. KRAM

  SvaraRadera
 4. HELLO! Britt jag måste fråga dig en sak. HUR gör du när du skriver ett inlägg, om vi tar inlägget du senast skrev som exp. Där i texten står det Stina och klickar man på Stina så hamnar man på hennes blogg. DET här har jag funderat på länge men inte frågat någon om det. HUR GÖR man så?? Jag fattar noll. Skriver ju heeeelaa bloggspot adressen som länk. Kan du hjälpa mig med det här? Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar blogg du har. Jag ska lägga till den på min blogglista. Kommer snart tillbaka och läser mer och tittar mej omkring.
  Ha en det så gôtt nu.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 6. Hej Britt, jag tror att jag me ska plantera ringblommor så ska jag fixa egen tvål-kul!!!
  Har jag aldrig gjort förut.
  HaaaHaa läste ditt förra inlägg! Min tvätt var så gott som torr i söndags,- här är en till som glömde ta in tvätten! Den hänger så fint därute!
  Jag har ju inte följt din blogg så länge men har förstått att du har ont,-var?
  Ha de gott!
  Kram ANNE-LEE

  SvaraRadera
 7. Det var fina blommor vi fick av Stina, det blir man alltid glad av.
  Så fina rabatter du har, mina är så röriga med alla sorters blommor. Jag vet liksom inte vad som är ogräs och vågar inte dra upp det om det råkar vara blommor. Hur gör du?
  Kramar

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt