lördag 23 maj 2009

Typiskt strul motorn brann upp!!!!

Hej alla goa vänner så här på lördagsmorron. Jag är uppe med tuppen som vanligt, har inte tid att sova. Igår på förmiddagen åkte vi till Uppsala och handlade presenter och mat till på söndag, och det tar ju alltid sin lilla tid, fast man vet vad man skall ha. Tjejen var på konfaträning och skall idag iväg och ta kort, och i morron gäller det, hon är lite nervös tror jag, men det skulle ju en annan vara också. Fönsterna blev färgidputsade igår och stryktvätten försvann och nu är det bara dukarna som vi skall ha som är kvar att stryka.

Egentligen var det bara städningen kvar idag och att tårtorna skulle göras, trodde jag. Men igår kväll när tjejen skulle damsuga så lät dammsugaren så konstigt (vi har centraldammsugare), och gick ut i förrådet där hela centralen är och där hade motorn brunnit upp och var alldeles rökigt och luktade f....n. Finns ingen möjlighet att få en ny motor till idag så det blir piskning av mattor och sopkvast innan moppningen, tar längre tid och blir inte lika bra som dammsugning, men vad gör man, nöden har ingen lag. Man får se det så att det kunde har varit värre...

Gjorde klart inför bordsdekorationen, snittade ner rosorna till bara knoppen och satte de i små glasskålar (IKEAS ljuslyktor) tillsammans med ett rosblad, så nu får de stå så de slår ut lite mer till söndag. Ska även göra en dekoration till matbordet med syren, men den får jag plocka på söndag morron.

Nej nu är det väl dags för frukost och sedan är det bara att ta fram kvasten (inte till blåkulla precis men hihihi), så ha det så bra alla goa bloggvänner och var rädda om varandra.
5 kommentarer:

 1. :-) det är ju attans att sånt alltid händer när man som minst behöver det :-)...vackert det blev med rosorna i glas.
  Kram och ha en fin helg - Lisa

  SvaraRadera
 2. Så underbart fint :) Det är så bra med rosor för dom säger sitt utan att man behöver tusan andra blommor oxå.Jätte vackert ta kort sen när du dukat oxå vill se bild :D hade bra kram

  SvaraRadera
 3. Tack för titten
  Men vilken gullig blogg du har,jag länkar upp dig hos mig så jag kan besöka dig lite då o då.
  kran o ha en skön helg
  ninni

  SvaraRadera
 4. Usch vad tråkigt med dammsugaren. Hoppas det gick bra ändå.
  Ha en bra dag
  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 5. Hej
  Det kommer säkert aldrig lämpligt när något pajar. Eller har du varit med om det? Nej, precia som jag trodde. Det är ingen som ser om det finns något dammkorn på golvet. Utan alla tittar på dina fina rosor istället.
  Ha en bra söndag.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt