onsdag 29 april 2009

Award-fått av Christa

Tusen tusen tack goa vännen Christa för Awarden. Det är så roligt att gå in på din vackra blogg och njuta av dina inlägg, samt alla goa och gulliga kommentarer på min blogg. Har fått bra kontakt med dig på kort tid. Jag säger bara, besök Christas vackra blogg angelandroses så får ni se hur fin den är.5 kommentarer:

 1. Hej IGEN! Åh tack för dina fina ord om mig och min blogg! Ja vi har fått en fin kontakt på kort tid! Älskar att titta in till dig "när jag har tid". hhaha Kul att du tyckte om den! Ha en fin kväll Kram Christa

  SvaraRadera
 2. Grattis Britt!
  Jaa, Christa är allt underbar hon med sin superfina blogg.

  Det var väldigt kul att du hittade till mig oxå så jag hittade hit till dig. Verkligen underbar blogg du har. Å Aromboden blev jag helt förälskad i vet du. Har mejlat er för jag har länkat. Perfekta stället för presenter till min goa sambo, å choklad å allt ... underbart!

  Tack så hjärtligt för lyckönskningen för lördag.
  Du är sååå välkommen tillbaka till vår blogg o butik.

  stor kram på dig,
  Malin :)

  SvaraRadera
 3. Tack för titten hos mej! Jag har aldrig varit hit in förr! Vilken fin blogg du har och ett vackert hus!
  "Mutterkvinnorna" var något nytt, en aning dyra kanske... Jag har bott några år i Uppsala och äääälskar den staden! Lyckliga dej som får gå där och shoppa!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Ja hon är go Christa!

  Vilken fin blogg du har - tror inte jag kikat in förr!

  Kram Maud

  SvaraRadera
 5. Hej! Ja det var en fin award jag fick på mailen! DU jag har fått hjälp av Christina med koden så fungerar min mail! WOHOOO!!! Hon hade fixat bilden och allt. Hon är en ängel och har en så fin blogg! Är helt avis på hennes superfina sida.
  http://gryningsvagen.blogspot.com/ om du vill så kan du kika in till henne, om du inte gjort det redan! Ha en underbar valborg! Kram Christa

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt