Servera de heta räkorna tillsammans med 1 port ris eller bulgur, lite grönsallad och varför inte ett 1 glas vitt vin.
Till 1 port behövs:
1 schalottenlök
1vitlöksklyfta
1 krm mald ingefära el 1 tsk färsk Blev kanongott...
1 krm hawaii krydda
1 krm paprikapulver
1 tsk flytande margarin
3 msk buljong
1 tomat
2 dl skalade räkor
2 krm salt.
OBS! Jag tog lite krossade tomater med chili istället för vanlig tomat.Hacka lök och vitlök, blanda med kryddorna. Fräs i matfett. Häll i buljongen. Hacka tomaten. Lägg sedan räkor och tomat i pannan och hetta upp allt. Smaka av med salt. Strö hackad persilja över och servera med ris eller bulgur.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt