torsdag 12 mars 2009

Köttfärsbiffar med skinka, senap och ost


Dagens middagstips skapades nu idag när jag jobbade tillsammans med kollega. Hon berättade att hon gör köttfärsbiffar och lägger skinska och ost emellan två stycken. Jag gjorde en variant med strimlad skinka/bacon, senap och riven ost. Servera gärna med mos och med en grönsallad till.
För 3-4 personer behövs:
500 hg blandfärs
1/2 finhackad gul lök
1 ägg
2m msk grädde
salt, peppar
Till skink/baconröran:1 pkt lätt och rökt bacon som finskrimlas2-3 msk dijonsenap1 dl riven ostStek biffar och lägg i en ugnsform. Tillsätt sedan skink/baconröran på varje köttfärsbiff och ställ i formen i 200 gr ugnsvärme ca 10 min eller tills osten har smält och fått fin färg.

Inlägg fr 2009-03-02

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en kommentar, det är alltid lika roligt att få gamla som nya vänners kommentarer.
Kram Britt